Twee nieuwe talenten starten traineeprogramma MLC

29 oktober 2015 Consultancy.nl

Molenaar & Lok Consultancy, een adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van Customer Excellence, heeft de gelederen versterkt met twee nieuw trainees: Reanne Richter en Kim Brom. Zij volgen gedurende een periode van zes maanden een intensief traineeprogramma en worden hierbij begeleid door senior consultant Anouk Huurneman.

Vanuit hun kantoor in Leusden ondersteunt Molenaar & Lok Consultancy (MLC) klanten met vraagstukken op het gebied van sales, marketing en bedrijfsvoering – met verbeterde Customer Excellence als belangrijkste resultaat. MLC telt een kernteam van zestien adviseurs en drie associates, en staat onder leiding van Managing Partners Robin Zwijnenberg en Martijn Tolsma. Sinds eind vorig jaar heeft MLC ook een eigen opleidingstak (MLC Academy).

Met het oog op het aantrekken van jonge talenten lanceerde MLC zo’n twee jaar geleden een eigen traineeprogramma. Inmiddels hebben meerdere adviseurs het programma doorlopen, en per 1 september is de jongste lichting van talenten van start gegaan: Reanne Richter en Kim Brom. Richter behaalde dit jaar haar master in Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkte sinds vorig jaar verder als Project Manager en Account Manager bij Unipartners Utrecht. Brom was begin dit jaar een korte periode consultant bij RedBlueJay, een platform voor open innovatie en co-creatie en de afgelopen maanden als Management assistant en HR support werkzaam bij Direct Service Group. Ook Brom behaalde dit jaar haar Master, in Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg.

reanne Richter, Anouk Huurneman, Kim Brom

Het traineeship bestaat uit verschillende opleidingen op het gebied van customer excellence en adviesvaardigheden. Daarnaast kunnen de trainees deze kennis en vaardigheden meteen in de praktijk brengen bij één van de opdrachtgevers van MLC. Onder hen bevinden zich onder meer grote spelers als de Rabobank, Ziggo en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Robin Zwijnenberg, Managing Partner MLC, over het programma: “Met ons traineeprogramma willen wij jonge, afgestudeerde talenten een vliegende start van hun carrière bieden. We kunnen onze visie op Customer Excellence zo overbrengen op consultants in opleiding. We zijn erg blij dat we Reanne en Kim aan ons hebben kunnen binden om het verschil te maken bij onze klanten.” Om er voor te zorgen dat Richter en Brom goed kunnen aarden binnen de organisatie heeft MLC Anouk Huurneman, senior consultant en sinds 2007 werkzaam bij het bureau, naar voren geschoven als coach.

In augustus breidde Molenaar & Lok Consultancy zijn team al uit met Saskia Hoff.

Nieuws

Meer nieuws over