Saskia Hoff in dienst bij Molenaar & Lok Consultancy

27 augustus 2015 Consultancy.nl

Molenaar & Lok Consultancy, een adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van Customer Excellence, heeft de gelederen per 1 augustus 2015 versterkt met Saskia Hoff, die als Senior Consultant in dienst treedt.

Saskia Hoff heeft ruime ervaring in de consultancybranche en financiële sector. Na het behalen van haar Master of Science in Bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen begon Hoff haar loopbaan in 2004 bij Pentascope. Bij de verandermanagement specialist was ze betrokken bij diverse opdrachten, waaronder bij Achmea, Essent en Friesland Bank. Na zo’n vier jaar maakte ze de overstap naar DCE Consultants (tegenwoordig onderdeel van Altran) waar Hoff aan de slag ging voor de groep Banking & Investments.

Saskia Hoff - Molenaar & Lok Consultancy

Eind 2008 trad Hoff in dienst bij ING, waar ze de afgelopen ruim zeven jaar werkzaam was als proces- en projectmanager. Bij de grootbank was ze verantwoordelijk voor onder meer het klachtenproces en sinds 2011 kreeg ze ook het proces “Klant Worden Zakelijk” onder haar hoede. In haar rol werkte Hoff intensief samen met de business, productlijnen, backoffice en IT.

Begin deze maand besloot Hoff om een nieuwe uitdaging aan te gaan, en heeft ze zich verbonden aan Molenaar & Lok Consultancy (MLC), een consultancybureau uit Leusden met circa 20 adviseurs in dienst. Bij het bureau gaat ze haar kennis en ervaring inzetten om organisaties te helpen met het verbeteren van hun klantprocessen, waarbij ze zich met name zal richten op cross-channel en omnichannel procesimplementaties. “Met haar bedrijfskundige achtergrond streeft zij naar het verbeteren van de klantprocessen van organisaties. Als schakel tussen business en IT zorgt zij dat het proces van klant tot klant werkt,” aldus MLC over zijn nieuwste aanwinst.

Eerder dit jaar breidde MLC haar team uit met Rob van de Coevering (focus op Process Mining) en Karel Janssen (focus op klanten in het notariaat en de advocatuur).

Nieuws

Meer nieuws over