Karel Janssen versterkt Molenaar & Lok Consultancy

10 februari 2015 Consultancy.nl

Molenaar & Lok Consultancy heeft de gelederen versterkt met Karel Janssen, die zich als Principal Consultant heeft verbonden aan de Customer Excellence specialist. Bij MLC gaat Janssen zich op het opzetten en uitbouwen van de dienstverlening aan advocaat- en notariskantoren.

Karel Janssen heeft meer dan 20 jaar ervaring in customer excellence en het verbeteren van operationele processen. Hij begon zijn loopbaan bij Philips, en werkte vervolgens voor AWVN en Intermec, tegenwoordig onderdeel van Honeywell. In 1999 maakte Janssen de overstap naar de adviesbranche, en ging hij aan de slag bij Altuïtion, een adviesbureau uit Den Bosch gespecialiseerd in het realiseren van commerciële verbetertrajecten. Na zo’n 3,5 jaar verruilde hij Altuïtion voor Altran, waar hij werd aangesteld als consultant en projectmanager. Bij de wereldwijde high tech en consulting specialist was Janssen betrokken bij diverse opdrachten in onder meer banking (Van Lanschot), de energie- (Delta) en overheidsbranche (UWV).

Karel Janssen - Molenaar & Lok Consultancy

In 2011 besloot Janssen om op eigen benen te staan en ging hij onder de naam ‘Ver-ander.nl’. Als zelfstandig adviseur heeft hij de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening, waarbij de focus lag op het ontwikkelen en implementeren van nieuwe businessmodellen, met name in de advocatuur en notariaat. Zo kwam Janssen een aantal jaar geleden samen met Berry Veldhoen (medeoprichter van Altuïtion) vanuit zijn praktijkervaring uitgebreid aan het woord in het FD over het toenemende belang van customer excellence in de advocatuur.

Bij Molenaar & Lok Consultancy gaat hij zijn kennis en ervaring inzetten om het segment ‘Advocatuur en Notariaat’ van de grond te krijgen. Het bureau werkt veelvuldig voor organisaties in de financiële sector, alsmede sport organisaties en (semi-)publieke instellingen, met de toevoeging van Janssen wil het zijn dienstenaanbod nu uitbreiden naar een relatief nieuw domein. “De wereld van de advocatuur en notariaat is volop in beweging staat onder grote concurrentiedruk. Karel zal met MLC de advocatuur en notariaat helpen om een nieuwe business model te implementeren waarbij de focus ligt op verhogen van de klantloyaliteit en klanttevredenheid binnen een efficiënte organisatie,” aldus het bureau in een reactie op zijn nieuwste aanwinst.

Molenaar & Lok Consultancy is gevestigd in Leusden en heeft een team van circa 20 adviseurs en associés. Het bureau wordt geleidt door Martijn Tolsma samen met Robin Zwijnenberg.

Nieuws

Meer nieuws over