Twee nieuwe professionals voor Bisnez Management

01 oktober 2015 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 oktober treden twee nieuwe professionals in dienst bij Bisnez Management. Judith Ophoff is een young professional die de afgelopen jaren ervaring opdeed in verschillende rollen bij CEANconsulting. Jeroen de Bree is een ervaren professional die afkomstig is van telecomprovider Ziggo en daarvoor meer dan tien jaar werkzaam was bij KPMG, in zijn laatste rol als Senior Manager.

Judith Ophoff rondde in 2012 haar master Research in Public Administration and Organizational Science aan de Universiteit Utrecht af. Tijdens haar master ging zij als studentmedewerker aan de slag bij CEANconsulting in Baarn, een adviesbureau gericht op de zorg. Na haar studie bleef Ophoff meer dan drieënhalf jaar werkzaam bij CEANconsulting, waar zij eerst dienst deed als Junior Consultant en daarna als Consultant. In deze periode werkte zij aan diverse projecten bij ziekenhuizen, GGZ- en ouderenzorginstellingen, waarbij haar focus lag op het verbeteren van de kwaliteit en betaalbaarheid van zorg door bedrijfsvoering, proces, organisatie en gebouw op elkaar te betrekken.

Jeroen de Bree is een ervaren professional die de afgelopen zeven jaar werkzaam was bij Ziggo (en rechtsvoorganger UPC). In zijn laatste functie bij de telecomprovider Ziggo als Director Business Planning & Control was hij onder meer verantwoordelijk voor het managen van de planning- en controlcyclus alsmede het ontwikkelen van financiële strategieën en het ten uitvoer brengen van ambitieuze groeiplannen. Voordat De Bree bij Ziggo aan de slag ging, werkte hij ruim tien jaar bij accountants- en advieskantoor KPMG, in zijn laatste rol als Senior Manager binnen de auditpraktijk. Gedurende die periode rondde hij tevens de postdoctorale opleiding tot Registeraccountant af.

Judith Ophoff + Jeroen de Bree

Bisnez Management voor opdrachtgevers
Per vandaag zijn Ophoff en De Bree treden in dienst getreden bij Bisnez Management, een advies- en managementbureau uit Bergambacht dat gespecialiseerd is in de ondersteuning van opdrachtgevers met vraagstukken op het gebied van projectmanagement, procesmanagement, governance en organisatie inrichting. Het bureau werd in 2003 opgericht door Frans den Boer en heeft zich sinds die tijd geleidelijk weten uit te breiden tot een team van 43 professionals.

Ophoff gaat binnen Bisnez Management aan de slag als Management Consultant en zal zich de komende periode voornamelijk gaan richten op procesoptimalisatie en organisatie-inrichting in de publieke sector. “Ik heb veel zin om te starten bij Bisnez Management. Het is een inspirerende, enthousiaste groep adviseurs en projectmanagers met veel aandacht voor zowel de inhoudelijke als de menselijke kant van veranderingen. Het streven om de klant steeds in het middelpunt te zetten en te laten schitteren (in plaats van onszelf als adviseur), spreekt mij erg aan. Die manier van werken past goed bij mijn ambitie om bij te dragen aan een goed functionerende publieke sector,” aldus Ophoff.

De Bree zal zijn meer dan vijftien jaar ervaring als financieel professional voornamelijk gaan inzetten op het gebied van advisering en interimmanagement gericht op financiële vraagstukken, waaronder begrepen (actuele) onderwerpen op de strategische agenda's van concerncontrollers en CFO's van organisaties binnen de profit en non-profit sector. Tevens zal Jeroen als docent verbonden zijn aan de postdoctorale opleiding tot Registeraccountant van de Erasmus Universiteit. “Al tijdens mijn eerste kennismaking vielen mij enkele zaken op die doorslaggevend waren om bij Bisnez Management in dienst te treden. Allereerst is dat de positieve en mensgerichte cultuur die een belangrijk fundament vormt voor het hechte team dat Bisnez kenmerkt; een mooie mix van jonge en meer ervaren adviseurs. Daarnaast sprak mij het professionalisme en de liefde voor het vak in combinatie met een gezonde dosis (groei) ambitie mij zeer aan. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met deze mooie club professionals en met mijn kennis en ervaring een extra dimensie toe te voegen aan het brede palet aan diensten dat Bisnez Management reeds aanbiedt”, zegt De Bree.

Bisnez Management

In 2015 heeft Bisnez Management zijn team diverse malen uitgebreid met nieuwe aanwinsten. Onlangs traden bijvoorbeeld Dirk van de Kerkhof, Kim Arts en Niki Laan in dienst. En begin dit jaar breidde Bisnez Management zijn team uit met drie nieuwe professionals: Astrid Huigen, Roel Steemers en Cris van der Meer.