Rogier Moens en Floor Guikers starten bij VODW Digital

17 september 2015 Consultancy.nl

Rogier Moens en Floor Guikers hebben onlangs het team van adviesbureau VODW versterkt. Moens, afkomstig van Intermaat en verzekeraar VGZ gaat aan de slag als Senior digital creative. Guikers, die onder meer werkte bij Bridgis en Capgemini Consulting is als Principal Consultant Digital aangesteld.

Rogier Moens werkt al meer dan 15 jaar binnen de digitale sector. Na zijn studie op de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem - Architectonische vormgeving en Monumentale Kunst (kunst in de publieke ruimte) volgde hij een particuliere opleiding tot Technology Artist. Vanuit deze opleiding werkte hij bij meerdere full service companies aan digitale concepten, websites, campagnes en applicaties. Eind 2006 kwam hij terecht bij Informaat en vervolgens bij verzekeraar VGZ, waar hij tot voor kort werkte als User Experience Consultant. Daar hield hij zich onder meer bezig met het uitwerken van klantcontactstrategie het ontwikkelen van een customer journey mapping methodiek, het uitwerken van klantvriendelijke applicaties of communicatiemiddelen en het opzetten van een usability lab voor gebruikerstesten. 

Sinds augustus is Rogier Moens als Senior Digital Creative aangesteld bij VODW Digital, de digitale praktijk van marketingadviesbureau VODW. Daar zal hij zijn uiteenlopende kennis (onder meer in User-centred design, Design Thinking en Customer Journey’s) inzetten ten behoeve van VODW’s visie over digitale transformatie van organisaties. 

VODW Digital - Rogier Moens & Floor Guikers

Floor Guikers was de afgelopen anderhalf jaar managing director van Bridgis, een kleine, innovatieve softwareonderneming in Geografische Informatie Services (GIS). Het bedrijf ontwikkelt online data- en mapping-services waarmee bedrijven en overheden hun data en systemen kunnen verrijken. Bij Bridgis bouwde Guikers een breed netwerk op en bediende klanten uit diverse branches, waaronder marketing, e-commerce, banken & verzekeraars, logistiek, veiligheid en vastgoed. Voor Bridgis werkte Guikers als senior consultant voor de Telecom, Media & Entertainment praktijk van Capgemini Consulting. Zijn focus lag in zowel de lancering van de zogenaamde Mobile Virtual Network Operators (MVNO) als operational excellence binnen wholesale afdelingen van operators in zowel Nederland als België. 

Sinds half augustus is ook Floor Guikers gestart bij VODW Digital, als Principal Consultant. In zijn nieuwe rol zet hij bij VODW zijn ervaring op het gebied van consultancy en concept/software development in. Guikers over zijn kwaliteiten: “Klanten ervaren mij als een toegewijde professional met zowel analytische als persoonlijke vaardigheden. Energiek, conceptueel en een sturende kracht binnen de organisatie.”

Nieuws

Meer nieuws over