KPN Consulting Experience: Inhousedag 5 november

23 september 2015 Consultancy.nl

Op 5 november 2015 organiseert KPN Consulting op zijn hoofdkantoor in Zoetermeer een inhousedag voor starters. Tijdens de inhousedag worden de carrièremogelijkheden van het bureau bij de deelnemers onder de aandacht gebracht, kunnen deze de sfeer proeven bij KPN Consulting en kijken of het bureau bij hen past. De dag heeft een informeel karakter en vindt plaats in het Experience Center van KPN Consulting.

KPN Consulting maakt als ICT-adviesbedrijf onderdeel uit van telecomaanbieder KPN. Het bureau heeft zo’n 1.000 professionals in dienst en ondersteunt bedrijven, instellingen en overheden bij hun IT-vraagstukken. KPN Consulting richt zich voornamelijk op de markten finance, industrie, onderwijs, overheid en zorg en heeft expertise op uiteenlopende snijvlakken: van business communications en cloud, tot applicaties en verandermanagement. In het kader van zijn groeiambities is KPN Consulting momenteel op zoek naar nieuwe startende professionals.

Op 5 november 2015 organiseert KPN Consulting daarom een Inhousedag voor starters. Tijdens het evenement kunnen startende professionals met een (bijna) afgeronde masterstudie – ICT, Bedrijfskunde of een bètarichting – of studie HBO Informatica, de sfeer bij het adviesbureau komen proeven en een kijkje nemen op het hoofdkantoor van KPN Consulting in Zoetermeer.

The KPN Consulting Experience

De inhousedag zal volgens KPN Consulting een interactief en informeel karakter hebben en er zullen veel verschillende medewerkers van het adviesbureau aanwezig zijn. Hierdoor krijgen de aanwezige professionals de mogelijkheid om te kijken of zij en KPN Consulting bij elkaar passen. De dag vindt plaats in het Experience Center van KPN Consulting.

In de ochtend geeft een van de directieleden van KPN Consulting een presentatie, vervolgens wordt een lunch verzorgd met Young Professionals en Trainees en daarna krijgen de deelnemers een workshop voorgeschoteld. Bovendien kunnen zij ‘speeddaten’ met verschillende KPN Consulting medewerkers en trainen ze hun ‘Consultancy skills’. Aan het einde van de dag wordt de inhousedag afgesloten met een (wekelijkse) borrel, waar de deelnemers hun mogelijk toekomstige collega’s kunnen ontmoeten.

Young professionals die willen deelnemen aan de inhousedag kunnen een mail sturen aan Laura Zwaan, Campus Recruiter bij KPN Consulting.

Nieuws

Meer nieuws over