House of Performance sponsor van e-Health Convention

23 september 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Volgende week vindt de E-Health Convention plaats in Amsterdam. Op de interactieve congresdag over technologische innovatie in de zorg zal House of Performance Managing Partner Thijs Otto van Es een inhoudelijke bijdrage leveren, over hoe innovatie binnen zorginstellingen in zijn werk gaat.

Op 29 september aanstaande vindt de E-Health Convention plaats in Pakhuis De Zwijger in de IJhaven van Amsterdam. Het congres biedt een programma van 25 interactieve sessies met als thema innovatie op het snijvlak van technologie en zorg. Innovatieve, nieuwe, inspirerende, en reeds bewezen toepassingen van zorgtechnologie, ook op digitaal vlak, staan centraal tijdens tal van interviews, pitches, reviews, presentaties, debatten en workshops. De doelgroep van het evenement bestaat onder andere uit artsen en specialisten, bestuurders en managers van (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgprofessionals uit de GGZ.

E-Health Convention - Emerce & Skipr

House of Performance
Het Utrechtse organisatieadviesbureau House of Performance (HofP), dat zich specialiseert in prestatieverbetering op de werkvloer, heeft zich als partner verbonden aan de E-Health Convention. Ook verzorgt HofP een inhoudelijke bijdrage aan het congres in de vorm van zowel een presentatie als een workshop rondom het centrale thema ‘Innovatie in de zorg: hoe doe je dat?’. Onder de ruime ervaring die HofP in verschillende sectoren heeft opgedaan, valt bijvoorbeeld ook het inrichten en implementeren van innovatie in zorginstellingen. Die inhoudelijke bijdrage van het bureau zal verzorgd worden door HofP Managing Partner Thijs Otto van Es.

De bijdrage van Van Es geeft onder andere antwoord op de vragen: Wat moet je als zorginstelling doen om te innoveren en wat juist niet? Wat zijn gebruikelijke valkuilen en hoe kan je deze voorkomen? En hoe ziet het proces van idee naar werkvloer eruit?. “Wij weten dat als je succesvol wilt zijn in het implementeren van innovaties dat betekent dat je verder moet kijken dan alleen de technologie. Interventies op het gebied van proces, besturing, gedrag en leiderschap maken hier het verschil. Zodat uiteindelijk iedereen zijn werk zichtbaar slimmer, beter en met meer plezier kan doen”, legt Van Es uit.

Thijs Otto van Es - HofP

Voor deelnemers aan het evenement worden tussen de sessies door twee koffiebreaks verzorgd, en rond het middaguur wordt het programma onderbroken voor een lunchpauze. Het evenement wordt afgesloten met een netwerkborrel voor alle aanwezigen. Het congres wordt voorgezeten door Krijn Schuurman, trendwatcher, projectmanager en consultant op het gebied van internet en ICT-innovatie in de zorg.