Maarten Pompe en Joyce van Aarnhem versterken MvR

30 juni 2015 Consultancy.nl

Organisatieadviesbureau MvR & Partners heeft de gelederen versterkt met twee nieuwe adviseurs. Zowel Joyce van Aarnhem als Maarten Pompe komen rechtstreeks vanuit de schoolbanken en gaan als Junior Consultant aan de slag.

MvR & Partners is een relatief jong adviesbureau uit Vleuten gespecialiseerd in organisatieadvies, informatie management en procesmanagement. De dienstverlening van MvR & Partners richt zich op opdrachtgevers in het (semi-)publieke domein. Begin deze maand heeft het consultancybureau, in lijn met zijn volgens eigen zeggen “ambitieuze groeiambities”, twee nieuwe adviseurs aan boord gehaald: Maarten Pompe en Joyce van Aarnhem.

Maarten Pompe en Joyce van Aarnhem

Maarten Pompe (26) heeft zijn eerste ervaring met de advieswereld opgedaan door het beschrijven en ontwerpen van werkprocessen in zowel het bedrijfsleven als in de overheid. Hierdoor heeft hij ondervonden dat bij veranderingen binnen een organisatie de welwillendheid van de betrokken stakeholders van enorm belang is. Om de kennis in dit vakgebied te vergroten heeft Pompe ervoor gekozen de master ‘Change & Business Management’ te volgen, waardoor hij een solide basis heeft voor het adviseren van organisaties. Deze opgedane kennis wil hij nu verder ontwikkelen bij MvR & Partners door veel verschillende projecten op te pakken en daarmee een bijdrage te leveren aan het succesvol implementeren van vernieuwende processen binnen organisaties.

Tijdens haar studie (International) Business Administration heeft Joyce van Aarnhem (23) een interesse ontwikkeld voor organisatievraagstukken en –veranderingen, waarin zij de verbinding kan leggen tussen zowel de inhoudelijke als de menselijke aspecten. Mede door haar afstudeeronderzoek over formele communicatie tijdens organisatieveranderingen bij een telecom-organisatie, heeft zij ontdekt dat een onderzoekende en adviserende rol haar erg aanstaat. Als Junior Consultant bij Schravendijk & van Gelder heeft zij daarna ervaring opgedaan in organisatie- en IT advies en project implementatie. “Bij MvR & Partners gaat Joyce er alles aan doen om zich te ontwikkelen als een enthousiaste, betrokken en ambitieuze organisatieadviseur, met een gemotiveerde drive om succesvolle en kwalitatieve resultaten te behalen” aldus MvR & Partners.

MVR & Partners

In april versterkte MvR & Partners, dat ook in de markt actief is via dochterlabel Cobuzz (een joint-venture met trainee-organisatie Newpublic), het team al met zes nieuwe junior consultants.

Nieuws

Meer nieuws over