MvR & Partners stelt drie nieuwe consultants aan

17 maart 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

MvR & Partners heeft drie nieuwe consultants aangesteld. Robin Schol begeleidt opdrachtgevers bij complexe digitaliseringstrajecten en hoopt daarbij vooral een brug te kunnen slaan tussen techniek en uitvoering. Junior Consultants Özlem Ergül en Jasper Slob gaan zowel inhoudelijke als organisatorische steun bieden op het gebied van proces-, verander- en informatiemanagement.

Robin Schol (30) is afgestudeerd als Bachelor of Science (BSc) aan de Hogeschool van Amsterdam met als minor Psychologie van het leren veranderen in organisaties. Bij MvR & Partners hoopt hij zich als consultant en adviseur verder te kunnen ontwikkelen. Hij wil een brug slaan tussen techniek en uitvoering en digitalisering gericht inzetten ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen en om de dienstverlening naar de klant/burger te verbeteren.

Hiervoor was hij als consultant werkzaam bij De Processpecialisten, een Amsterdams bureau gespecialiseerd in BPM- en procesmanagement. Zijn laatste opdracht was voor de Gemeente Lelystad waar hij als projectleider DMS advies en ondersteuning bood bij procesgericht (zaakgericht) en digitaal werken binnen het sociale domein. Daarvoor werkte hij meer dan twee jaar voor Gemeente Amsterdam.

Özlem Ergül (26) gaat als junior consultant opdrachtgevers adviseren en ondersteunen bij digitaliseringstrajecten. Zij volgde een Bacheloropleiding Bestuurskunde en een Masteropleiding Publiek Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens haar afstudeerstage werkte zij mee aan een onderzoek naar Interbestuurlijke Shared Services en een opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Bij MvR gaat zij aan de slag op het snijvlak van informatiemanagement en verandermanagement – zij hoopt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan organisatieontwikkelingen en (semi)-overheidsorganisaties te helpen bij nieuwe vormen van samenwerking en digitalisering.

Robin Schol, Özlem Ergül en Jasper Slob  treden in dienst bij MvR & Partners

Jasper Slob (25) gaat opdrachtgevers als junior consultant inhoudelijke en organisatorische steun bieden bij digitaliseringstrajecten. De manier waarop techniek en medewerkers in dit proces samengebracht kunnen worden ziet hij als een interessante uitdaging. “Daarnaast ben ik ook benieuwd hoe je systemen en gebruikers goed met elkaar kan laten praten”. Slob volgde een Bacheloropleiding Geschiedenis en een Masteropleiding Geschiedenis – Cultuur & Macht (VU) en Cultuurgeschiedenis na 1750 (KU Leuven). Hij deed onder meer praktijkervaring op bij het Amsterdam Museum waar hij een migratieproces van twee geheugensites in goede banen heeft geleid.

Robert Mekking, partner MvR & Partners, is erg blij met de aanstelling van de nieuwe consultants, waarmee het team is gegroeid tot bijna 25 professionals. “Onze missie is om organisaties succesvol te begeleiden bij hun digitaliseringstraject. Kennis van zaken, een creatief denkvermogen en een resultaatgerichte instelling zijn daarbij essentieel. Deze drie nieuwe consultants hebben daarvoor de juiste mentaliteit, een gevarieerde achtergrond en ook de nodige ervaring. Zij zijn een welkome aanvulling in ons team en kunnen bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van MvR & Partners.”

Eind vorig jaar zijn twee nieuwe consultants bij MvR gestart: Annemarie Hooijmans en Charlotte Collot d’Escury.