Twee nieuwe consultants gestart bij MvR & Partners

01 december 2016 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

MvR & Partners heeft twee nieuwe consultants aangesteld: Annemarie Hooijmans en Charlotte Collot d’Escury. Zowel Hooijmans als Collot d’Escury gaan zich bezighouden met digitaliseringstrajecten en zaakgericht werken.

Annemarie Hooijmans (32) werkte hiervoor voor Gemeente Buren, waar ze ruime ervaring opdeed als projectleider en bestuursadviseur op het gebied van organisatorische ontwikkelingen en gemeenschappelijke regelingen. Ze begon in de zomer van 2011 bij de gemeente als trainee, daarvoor was Hooijmans trainee bij Gemeente Neerijnen.

In haar nieuwe rol bij MvR & Partners, een adviesbureau gericht op de publieke sector, is Hooijmans als consultant aangesteld. In die hoedanigheid gaat zij digitaliseringstrajecten begeleiden en een bijdrage leveren aan zaakgericht werken en procesoptimalisatie. Zij wil organisaties helpen digitaal werken niet alleen te beschouwen als een technische verbeterslag, maar te verankeren in het bedrijfs-DNA. Dat bereik je volgens haar alleen door de medewerkers zelf onderdeel te maken van het verandertraject.

Charlotte Collot dEscury en Annemarie Hooijmans - MvR Partners

Charlotte Collot d’Escury (26) is afgestudeerd in Recht & Onderneming en heeft ook een master Organisaties, verandering & management op zak. Bij MvR gaat zij als junior consultant digitaliseringsprojecten begeleiden en ondersteunen. Ook onderzoeken en het verzorgen van trainingen op het gebied van zaakgericht werken vallen onder haar werkterrein. Voor ze bij MvR in dienst trad, werkte ze als commercieel medewerker en deed daarmee ook de nodige verkoopervaring op. 

Robert Mekking, oprichter van MvR & Partners (opgericht in 2011), laat in een reactie weten blij te zijn met de toevoeging van de twee nieuwe consultants. “Het helpen realiseren en het begeleiden van verandering bij digitaliserings­trajecten van (semi-)overheidsorganisaties, de mensen die daar werken én de maatschappij is ons werkterrein. Kennis van zaken, een creatief denkvermogen en een resultaatgerichte instelling zijn daarbij essentieel. Annemarie en Charlotte passen in dat plaatje. Met hun ruime ervaring, achtergrond en persoonlijke betrokkenheid zijn zij een welkome aanvulling in ons team en dragen zij bij aan de verdere groei en ontwikkeling van MvR & Partners.”

Eerder dit jaar werd het team van MvR uitgebreid met Ynte Tadema en Adriënne Bombeld en Yvonne Kalkhoven en Martijn Douma.