MvR & Partners versterkt met Yvonne Kalkhoven en Martijn Douma

22 juni 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

MvR & Partners heeft de gelederen uitgebreid met Yvonne Kalkhoven en Martijn Douma. Door de uitbreiding groeit het adviesteam van het organisatieadviesbureau uit Vleuten naar ruim 25 professionals. 

Na haar studie ‘communicatie’ heeft Yvonne Kalkhoven (25) enkele jaren als projectmanager gewerkt bij Boorsma Bronkhorst Bedrijfskompas, waar zij zich met name richtte op de Sociale Verzekeringsbranche. Ze onderzocht voor grote organisaties of er gelden bleven liggen en adviseerde hen hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden. Daarvoor bouwde ze werkervaring op bij reclamebureau NewWorld en PR-bureau PlusProject.

Kalkhoven heeft de overstap naar MvR & Partners gemaakt omdat zij zich graag verder wil ontwikkelen als organisatieadviseur. “Inspelen op de wens van de opdrachtgever en samen de koers bepalen staan hierbij centraal,” aldus Kalkhoven.

Yvonne Kalkhoven, Martijn Douma - MvR partners

Martijn Douma (30) heeft tijdens zijn studie Business Administration een sterke interesse ontwikkeld in veranderingen bij zowel private als publieke organisaties. Met name het effect van organisatorische en technologische veranderingen op het (werk)gedrag van personeel heeft zijn interesse. Als onderdeel van een traineeship van Talentenregio was Douma bij drie gemeenten (Gemeente Steenwijkerland, Gemeente Zwartewaterland en Gemeente Raalte) betrokken bij een veranderingsopgave. Deze ervaring brengt hij nu in bij MvR & Partners waar hij zich bezig gaat houden met veranderkundige projecten gericht op het verbeteren van processen en de acceptatie van ICT-systemen door medewerkers.

MvR & Partners, opgericht in 2011, helpt (semi-)publieke instellingen met het opzetten en uitvoeren van verandertrajecten. Het bureau telt bijna 25 professionals, vooral jonge projectmanagers en adviseurs. Eind vorig jaar breidde MvR het team uit met Thomas Pot en Sanne van Meggelen.