Zes nieuwe junior consultants voor MvR & Partners

07 april 2015 Consultancy.nl

Organisatieadviesbureau MvR & Partners heeft de gelederen onlangs versterkt met zes nieuwe junior consultants: Brigitte Suiker, Johan Swaans, Jos Zagers, Thijs Zoet, Olav Allema en Lotte Meindertsma. Inmiddels hebben de nieuwe adviseurs hun inwerkperiode achter de rug en zijn ze aan de slag gegaan bij opdrachtgevers van het bureau.

MvR & Partners is een relatief jong adviesbureau uit Vleuten gespecialiseerd in organisatieadvies, informatie management en procesmanagement, waarbij de focus met name ligt op opdrachtgevers in het publieke domein. In lijn met de groeiambities van het bureau zijn in de afgelopen periode zes nieuwe junior consultants aangetrokken.

Johan Swaans (29) heeft gedurende zijn studie HRM en na zijn afstuderen diverse ervaringen opgedaan op het gebied van organisatie advies en IT implementaties. Zo heeft Swaans een aantal proces optimalisatie adviesrapporten opgesteld voor een grote bouwonderneming. Gedurende zijn afstuderen, heeft hij de inrichting van ERP-software en opleiding van medewerkers verricht en heeft hij een evaluerend onderzoek gedaan naar de implementatie van zelfsturende teams bij een grote vrachtwagenleverancier. Swaans wil zijn kennis en ondernemende houding inzetten om huidige- en aankomende klanten van MvR & Partners te voorzien van een succesvol advies.

Johan Swaans, Jos Zagers en Lotte Meindertsma

Met zijn achtergrond in HRM heeft Jos Zagers (26) een basis gelegd in het adviseren van organisaties. Zijn ervaring in de automotive branche heeft hem doen inzien dat processen niet optimaal ingericht kunnen worden zonder de inzet van mensen. Het betrekken van medewerkers in een veranderingsproces, het continue communiceren met stakeholders en leveren wat de opdrachtgever vraagt is belangrijk voor Jos. Zagers zal zich binnen MvR & Partners focussen op procesanalyses en daarmee bijdragen aan het succes van de organisatie.

Lotte Meindertsma (26) is na haar master ‘Organisatie, verandering en management’ aan de slag gegaan bij bouworganisatie Heijmans. Hier heeft ze onder andere opdrachten gedaan op het gebied van procesoptimalisatie. Meindertsma wil zich graag verder ontwikkelen op het gebied van proces- en informatiemanagement en de bijbehorende veranderkundige aspecten. Ze hoopt bij MvR & partners haar communicatieve en analytische vaardigheden te combineren om zo structurele optimalisaties bij klanten te bewerkstelligen.

Olav Allema, Thijs Zoet en Brigitte Suiker

Olav Allema (28) heeft verschillende ervaringen opgedaan op het gebied van organisatieadvies. Tijdens zijn twee studies organisatiepsychologie heeft hij praktijkgerichte onderzoeken gedaan in de zorg-, onderwijs- en sportsector. Onderwerpen als; communicatie bij organisatieverandering (zorg), slim organiseren van werkdruk (onderwijs) en overtraining (sport) waren hierin leidend. Qua werkervaring heeft Allema kennis opgedaan van het zaaksysteem, ICT-processen en progressiegericht werken. Projectervaring heeft Allema in een adviserende rol bij een vrijwilligersproject van zorgverenigingen. Hierdoor heeft hij gemerkt dat een adviserende rol hem erg aanspreekt. Bij MvR & Partners hoopt hij met zijn kennis en ervaringen de klanten te voorzien van een eerlijk advies.

Na zijn studie Journalistiek werkte Thijs Zoet enkele jaren als journalist/tekstschrijver. Hij ontdekte dat hij zich naast het schrijven graag verder wilde verdiepen in menselijk gedrag en was specifiek geïnteresseerd in hoe mensen zich bewegen binnen een werkomgeving. Hij begon daarom met een master organisatiewetenschappen. Na de afronding van deze opleiding deed hij tijdens een traineeship ervaring op met advieswerk binnen de overheid. Bij de gemeente Wijdemeren werkte hij als projectleider aan de ontwikkeling van het Klantcontactcentrum. Bij MvR & Partners wil Zoet zijn opgedane kennis en ervaring inzetten en zich verder ontwikkelen als organisatieadviseur.

MVR & Partners

Brigitte Suiker (26) heeft een studie achtergrond in organisatieadvies en bestuurskunde. Gedurende haar opleiding aan de Universiteit Utrecht heeft zij meerdere adviesonderzoeken uitgevoerd, onder andere naar de kwaliteit van dienstverlening van een maaltijdservice, de sluipverkeerproblematiek in de gemeente Maarssen en de legitimiteit van het College voor de Rechten van de Mens. Na afronding van haar studie heeft Suiker een half jaar als junior consultant/ projectmedewerker gewerkt bij de ASR. Hier is zij ook bekend geraakt met de basisbeginselen van projectmanagement. Bij MvR & Partners hoopt zij haar persoonlijke kwaliteiten, gecombineerd met haar studieachtergrond, in te kunnen zetten om zo een bijdrage te leveren aan het behalen van positieve resultaten.

Naast hun werkzaamheden bij klanten, zullen onze de consultants deelnemen aan interne activiteiten en zich aansluiten bij Jong MvR – het jongerennetwerk van MvR & Partners.

Nieuws

Meer nieuws over