Twee nieuwe fiscale partners voor Baker Tilly Berk

23 juli 2015 Consultancy.nl

Accountants- en advieskantoor Baker Tilly Berk heeft de fiscale adviespraktijk versterkt met twee nieuwe partners. Luc Jacobs is aangesteld om de Zwolse praktijk verder uit te bouwen, Marijn Verhagen wordt verantwoordelijk voor de fiscale dienstverlening op de vestiging in ’s-Hertogenbosch. Zowel Jacobs als Verhagen zijn aangetrokken van KPMG Meijburg.

Luc Jacobs (43) behaalde in 1995 zijn doctoraal fiscale economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkte tot 2004 als belastingadviseur bij Loyens & Loeff in Rotterdam en drie jaar in Londen. Vervolgens maakte hij de overstap naar KPMG Meijburg & Co (de belastingpraktijk van KPMG) met als standplaats Zwolle waar hij vele nationale en internationale (familie)bedrijven adviseerde. Daarnaast heeft hij tijdens zijn loopbaan veel ondernemingen begeleid bij het Vpb-plichtig worden, zoals woningcorporaties, ondernemingen in de energiesector en overheidsbedrijven.

Luc Jacobs en Marijn Verhagen - Baker Tilly Berk

Marijn Verhagen (33) studeerde fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg en volgde aansluitend een topmaster op het gebied van het internationaal en Europees belastingrecht aan het European tax college. De afgelopen tien jaar werkte hij als belastingadviseur bij KPMG Meijburg & Co waar hij zowel nationale als internationale bedrijven adviseerde. Bij KPMG Meijburg & Co was Marijn onder meer verantwoordelijk voor de Afrika Desk en lid van de Oost Europa Desk. Daarnaast is hij auteur / commentator bij Sdu uitgevers.

Jacobs heeft per 1 mei de overstap gemaakt van KPMG Meijburg naar Baker Tilly Berk, Verhagen bewandelde begin deze maand hetzelfde pad. Beide fiscalisten omschrijven hun nieuwe werkgever als een “dynamisch en ondernemend kantoor, dat veel kansen biedt zowel in de lokale markt als in het internationale Baker Tilly netwerk.” Jacobs over de overstap: “De wijze waarop tussen accountancy, belastingadvies en andere adviesdiensten wordt samengewerkt spreekt mij erg aan.” Verhagen vult aan: “Een kwalitatief sterk kantoor en voorloper in de adviesmarkt op het gebied van goede prijs-/kwaliteitverhouding.”

Baker Tilly Berk - Banner

Nieuwe partners
In januari van dit jaar breidde Baker Tilly Berk zijn partnerteam uit met Martin Meijer (vestiging Utrecht), Maikel Rooijackers (vestiging Eindhoven) en Maarten de Rouw (vestiging Den Bosch). En in maart trad Gerjan Kamerling toe tot de maatschap, ook hij was afkomstig van Big Four kantoor KPMG.

Nieuws

Meer nieuws over