Gerjan Kamerling partner bij Baker Tilly Berk

05 maart 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Accountants- en adviesbureau Baker Tilly Berk heeft Gerjan Kamerling per 1 maart 2015 benoemd tot partner. Kamerling is afkomstig van KPMG, waar hij ruim 19 jaar werkzaam was.

Gerjan Kamerling (39) startte na het VWO in 1995 bij KPMG. In 2005 rondde hij de Nivra-opleiding tot registeraccountant af en in hetzelfde jaar behaalde hij ook zijn doctoraal Accountancy Nivra-Nyenrode. Gerjan werkte ruim 19 jaar bij het Big Four kantoor. Hij begon als junior assistent en werd in 2010 eindverantwoordelijk accountant. De laatste jaren was Kamerling bij KPMG als director en vanaf 2013 als partner verantwoordelijk voor controle- en adviesopdrachten bij grote en middelgrote (familie)bedrijven en onderwijs- en wetenschapsinstellingen in de regio Noordoost. Daarnaast is Kamerling sinds 2011 lid van de Raad van Toezicht en voorzitter van de Auditcommissie bij Stichting Trias Jeugdhulp in Zwolle.

Gerjan Kamerling en Ted Verkade - Baker Tilly Berk

Begin deze maand heeft Kamerling besloten de overstap te maken naar Baker Tilly Berk, met ruim 750 medewerkers verspreid over 18 vestigingen een van de top-10 accountants- en adviesnetwerken van het land. Bij Baker Tilly Berk is hij aangesteld als partner binnen de auditpraktijk, waarbij hij zich met name gaat richten op de regio rondom Almelo.  “Wij zijn op zoek naar accountants die staan voor kwaliteit en van toegevoegde waarde zijn voor hun klanten. Dat zijn de mensen die we nodig hebben om onze ambities te realiseren. Gerjan is dan ook de aangewezen persoon om met zijn nieuwe collega’s in Almelo de marktpositie in die regio verder te gaan verstevigen”, aldus Ted Verkade, bestuursvoorzitter van Baker Tilly Berk