Sander van der Linden versterkt team van Zestgroup

25 juni 2015 Consultancy.nl

Sander van der Linden heeft onlangs het team van consultancybureau Zestgroup versterkt als Sales Manager. Van der Linden is afkomstig van BAM Techniek, daarvoor werkte hij onder meer voor Sogeti, Vodafone en KPN. Bij Zestgroup zal hij zich in zijn nieuwe rol voornamelijk gaan richten op zowel  new business sales als excisting business.

Sander van der Linden heeft ruim 20 jaar ervaring in diverse sales- en managementfuncties in verschillende branches in nationale en internationale organisaties. In zijn laatste opdracht was hij als Commercieel Manager werkzaam bij BAM Techniek Integrated Works, onderdeel van bouwonderneming BAM Groep. In die rol was hij verantwoordelijk voor het kwalificeren van bestaande en nieuwe dienstverlening en voor het realiseren van commerciële doelstellingen en nieuwe contracten.

Daarvoor werkte Van der Linden zo’n drieënhalf jaar als Senior Accountmanager voor TargetMedia, een Payments Service provider en Content Clearing House. Daar was Van der Linden vooral actief voor dochtermaatschappij TargetPay, waarvoor hij commercieel eindverantwoordelijke was. In zijn vroege loopbaan was Van der Linden verder vijf jaar actief als Relatiemanager bij IT-dienstverlener Sogeti, werkte hij ruim vijf jaar als Accountmanager bij Vodafone en was hij zo’n viereneenhalf jaar werkzaam bij KPN, als Telefonisch Accountmanager. Van der Linden heeft een afgeronde HBO opleiding in Commercie, die hij behaalde via opleider OVD Groep.

Sander van der Linden - Zestgroup

Zestgroup
Onlangs was het tijd voor een nieuwe uitdaging en besloot Van der Linden zich aan te sluiten bij Zestgroup, een consultancybureau uit IJsselstein. Het adviesbedrijf ondersteunt bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering van en het implementeren van veranderingen bij klanten. De diverse werkmaatschappijen van het bureau richten zich op diverse sectoren waaronder Utilities, Industry en Purchasing. In zijn nieuwe rol als Sales Manager zal Van der Linden zich samen met Cindy Dodemont binnen Zestgroup richten op het verder uitbouwen van zowel new sales als bestaande business.

Nieuws

Meer nieuws over