IT adviseur Rafaelle van Engers-Lobbrecht naar PBLQ

20 mei 2015 Consultancy.nl

PBLQ heeft de gelederen afgelopen maand versterkt met Rafaëlle van Engers-Lobbrecht. De ervaren ICT-adviseur maakt de overstap van Qhuba, daarvoor werkte ze jarenlang voor onder meer Capgemini en CGI. Bij PBLQ gaat Van Engers-Lobbrecht zich inzetten voor de opleidingentak van het bureau en in het bijzonder de Informatiemanagement Academie (IMAC).

Rafaëlle van Engers-Lobbrecht (1969) heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de ICT dienstverlening, zowel vanuit inhoudelijk als commercieel perspectief. Zo is zij werkzaam geweest op het vlak van management consulting, business development, training, coaching en leidinggeven. Van Engers-Lobbrecht studeerde bedrijfskunde en volgde diverse trainingen op het gebied van leiderschap, sociale zekerheid en business development. Haar loopbaan startte ze in 1994 als trainer, workshopleider en vertaler. Daarna ging ze aan de slag als consultant bij Pylades, waar ze zicht richtte op de MKB-markt.

Rafaelle van Engers-Lobbrecht - PBLQ

In 2001 trad ze in dienst bij CGI (destijds LogicaCMG en later Logica), waar ze als ERP consultant aan de slag ging voor verschillende instellingen in de publieke en private sector, zoals Aon, ICTU, de Politie, Sanoma en UWV. Vervolgens werkte Van Engers-Lobbrecht circa vier jaar voor Capgemini, in de rol van Business Development Manager voor de overheidsbranche, en als zelfstandig adviseur. In haar meest recente rol was Van Engers-Lobbrecht marktpartner overheid bij consultancybureau Qhuba.

Afgelopen maand koos Van Engers-Lobbrecht voor een nieuwe uitdaging en is ze in dienst getreden bij PBLQ. Binnen PBLQ gaat ze haar ervaring en expertise inzetten voor het verder ontwikkelen van de Informatiemanagement Academie (IMAC) van het bureau, die opdrachtgevers en medewerkers uit de publieke sector opleidt op het snijvlak van ICT, organisatie en bestuur.

Nieuws

Meer nieuws over