Drie nieuwe adviseurs voor House of Performance

01 april 2015 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Recentelijk heeft het Utrechtse organisatieadviesbureau House of Performance zijn team versterkt met drie nieuwe adviseurs. Voormalig projectmanager (bij GP Groot) Sydo Schikker, Jorim den Hartog, hiervoor Operations Manager (bij Amstelring Osira Groep) en Nina Kubina tenslotte, voormalig hoofdcoördinator Nationale Eindexamentraining (bij Onderwijshelden).

Sydo Schikker behaalde een Master in Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en vervolgens een MBA aan de Universiteit van Johannesburg. Hij begon zijn loopbaan als Strategy Consultant bij ABSA Bank in Johannesburg, waar hij vervolgens uitgroeide tot Treasury Portfolio Analyst. Na zo’n vier jaar bij de bank werkzaam te zijn geweest, werd Sydo aangesteld als Projectmanager bij GP Groot, een organisatie op het vlak van o.a. afval inzameling, brandstoffen en engineering. Na ruim drie jaar in laatstgenoemde rol besloot Sydo de overstap te maken naar House of Performance, waar hij eerder deze maand als adviseur is gestart. Bij het Utrechtse adviesbureau, dat klanten helpt met het verbeteren van hun prestaties op de werkvloer, zet Sydo zijn kennis in op het gebied van finance en proces besturing.

“House of Performance voelt als een warme jas. De kernwaarden van House of Performance (betrokken, gedreven, eigen en reciproque) sluiten aan bij mijn eigen kernwaarden en dit is – voor een betrokken en resultaatgerichte teamspeler als ik – heel fijn werken. Met veel energie en vol enthousiasme samen met collega adviseurs in een prettige en uitdagende omgeving prestaties verbeteren, mooie resultaten behalen en jezelf continu blijven ontwikkelen……daar geniet ik van en dat geeft me voldoening!” aldus Sydo.

Sydo Schrikker, Jorim den Hertog en Nina Kubina

Jorim den Hertog behaalde in 2010 zijn MBA aan de Universiteit van Groningen. In het kader van zijn scriptie deed Den Hertog zijn eerste relevante werkervaring op als HR Consultant bij Prinsen Waterbouw. Vervolgens kwam hij na het afronden van zijn studie terecht bij zorgorganisatie Amstelring Osira Groep, waar hij startte als Financial Change Manager. Al snel groeide hij uit tot Manager Operations en was hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, de implementatie van nieuwe procedures en stuurde hij meer dan 30 medewerkers aan. Uiteindelijk werkte Jorim zo’n vier jaar voor het bedrijf waarna hij begin dit jaar de overstap te maakte naar House of Performance. Als adviseur houdt hij zich voornamelijk bezig op het snijvlak van processen en gedrag.

“Ik krijg er energie van wanneer mensen de koppen bij elkaar steken en samen tot verbeteringen komen die ze individueel niet voor elkaar hadden gekregen. De dynamiek in die processen is enerverend en soms best pittig, je hebt immers met mensen te maken die verschillende karakters en historie hebben. Om die samen te kunnen brengen is een geweldige en uitdagende rol die ik elke dag weer met plezier oppak. House of Performance is hiervoor als specialist op het gebied van het laten excelleren van mensen de ideale plek om te werken”, aldus Jorim den Hertog.

De derde aanwinst, Nina Kubina, studeerde in 2012 aan de Universiteit van Utrecht af in Arbeids- en Organisatiepsychologie. De afgelopen jaren werkte ze onder andere als Junior Assessmentpsycholoog bij Dilemmamanager (aanbieder van e-assessment tools) en als Hoofdcoördinator Nationale Examentraining bij onderwijsstichting OnderwijsHelden. Nina is daarnaast mede-oprichter (sinds 2010) en bestuurslid van Stichting Wolf – een organisatie ter bevordering van jeugdparticipatie in Nederland.

House of Performance - Utrecht

Eerder deze maand startte ook Nina Kubina als adviseur bij House of Performance. Over haar motivatie voor de overstap naar het Utrechtse adviesbureau zegt ze het volgende: “Waarvoor ik ’s ochtends uit bed stap? Om mensen te helpen. En om iets nuttigs te doen voor de maatschappij. Kortom: om positieve impact te maken op de samenleving door van elkaar te leren wat uiteindelijk resulteert in geluk. Daarom werk ik bij House of Performance. Mensen laten groeien, samenwerken, samen verantwoordelijkheid nemen en daarbij streven naar zeer goede prestaties. Moed om onderlinge feedback te geven en daardoor ontwikkeling te realiseren, zowel bij mezelf, bij collega’s als bij opdrachtgevers. Dat vind ik belangrijk!”, aldus Nina.