Twee nieuwe consultants voor House of Performance

30 april 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Het Utrechtse House of Performance heeft zijn team uitgebreid met twee nieuwe adviseurs: Wouter de Reus en Jasper de Haan. De Reus was de afgelopen jaren als Job coach en recruiter actief bij IT detacheerder InWork; De Haan komt uit de banken- en verzekeringssector en werkte tot voor kort als Lean Consultant bij Reaal en daarvoor bij SNS Bank, in zijn laatste rol als Manager Customer Service.

Wouter de Reus studeerde af in Industriële- en Organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, na eerder een Bachelor in Sport en Gezondheid te hebben behaald aan de Hanze Hogeschool Groningen. Een sabbatical van zes maanden en enkele korte projecten later kwam De Reus terecht bij InWork, een IT detacheringsbureau uit Amsterdam. Na een korte periode als HR consultant van IT professionals werd hij Job Coach bij het bureau. Hierbij was hij verantwoordelijk voor HR vraagstukken en gaf leiding aan een team van gedetacheerde IT professionals. Daarnaast heeft hij een aantal key-accounts beheerd. De Reus is gespecialiseerd in coaching, training en gedragsverandering.

Wouter de Reus en Jasper de Haan - House Of Performance

Jasper de Haan behaalde een Master in Business Administration Finance aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2007 kwam hij terecht bij SNS/REAAL waar hij een management traineeship volgde. Gedurende deze periode deed hij onder andere ervaring op in de rol van Operational Manager en interne consultant. Na het traineeship is hij actief geweest als Manager Customer Service Beleggen bij SNS Bank. In zijn meest recente rol binnen SNS REAAL werkte De Haan als Lean consultant waarbij hij verschillende verbeterprojecten heeft geleid binnen de vermogensbeheerder. De Haan heeft veel ervaring binnen verschillende teams in de financiële sector en heeft daarnaast specifieke kennis op het gebied van procesverbeteringen (Lean Green Belt gecertificeerd) en besturingsmodellen (COPC, OGSM).

House of Performance
Afgelopen maand besloten De Reus en De Haan een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloten zich als adviseur aan bij House of Performance, een organisatieadviesbureau uit Utrecht, waar inmiddels zo’n 40 consultants werkzaam zijn. Adviseurs bij House of Performance houden zich vooral bezig met het verbeteren van prestaties op de werkvloer door verbeteringen in processen, besturing, gedrag en leiderschap te realiseren. De Haan: “Ik kijk vooral uit naar het samen bouwen met collega’s en de klant aan duurzame resultaten waar we trots op kunnen zijn." De Reus heeft gekozen voor House of Performance omdat hij zich verder wil ontwikkelen in het vak van organisatieadviseur. “House of performance ziet het vak echt als ambacht en legt veel nadruk op ontwikkeling en groei. Ze proberen structureel en blijvende waarde aan organisaties toe te voegen door mensen in hun kracht te laten komen, hier herken ik mijn persoonlijke ambitie in” aldus De Reus.