Parthenon-EY | Werken bij

Parthenon-EY werd in 2014 gevormd na samenvoeging van Parthenon Group en EY. Na een tijdje te hebben geopereerd als Parthenon-EY is het strategisch advieskantoor op 1 januari 2018 gerebrand naar EY-Parthenon.

Bekijk het bedrijfsprofiel van EY-Parthenon voor meer informatie.

Werken bij EY-Parthenon

Een carrière binnen EY-Parthenon is geënt op continue groei als consultant en persoon. Je start als associate met het leren van het vak. Als je dat machtig bent word je consultant en vervul je gaandeweg een meer senior rol in de teams. Ben je daarin voldoende bedreven dan word je manager en uiteindelijk wellicht Vice President of Managing Director. De snelheid waarmee jij doorgroeit hangt vooral af van jouw eigen ontwikkeling. In elke fase van je carrière zul je merken dat je continu wordt uitgedaagd en veel verantwoordelijkheid krijgt.

Wij selecteren kandidaten op analytische vaardigheden en interessante nevenactiviteiten. Bovendien kijken we naar jouw motivatie voor EY-Parthenon. Een open sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten van middelbare school en universiteit is de basis voor de eerste selectie.

Parthenon-EY | Nieuws