Hoe is het om te werken als Consultant voor Parthenon-EY?

30 september 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Hoe is het om als Consultant te werken voor Parthenon-EY? Een adviseur werkzaam in het Rotterdamse kantoor deelt haar ervaringen.

“Ik heb Finance gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en deed naast andere nevenactiviteiten een bestuursjaar bij de studievereniging Sefa. Na het afronden van een stage bij OC&C Strategy Consultants trad ik in de zomer van 2013 in dienst bij het advieskantoor. Sinds 1 september 2016 is OC&C Strategy Consultants onderdeel van Parthenon-EY, de strategieconsultancy-praktijk van EY.”

“Als trotse Amsterdammer had ik nooit verwacht het Rotterdamse te gaan waarderen, tot ik bij Parthenon-EY kwam werken. Bij Parthenon-EY heb ik al ontzettend veel leuke projecten gedaan die variëren op onderwerp, branche, scope, industrie en teamsamenstelling. Één van de redenen waarom ik gekozen heb voor Parthenon-EY is de mogelijkheid om aan veel verschillende projecten in (relatief) korte tijd te werken. Mijn voorkeur ligt bij de retail en consumer goods vanwege de focus op consumentengedrag. De producten zijn tastbaar en het is makkelijk om je in de consument te verplaatsen.”

“Door het boutique karakter van Parthenon-EY is het mogelijk om ons te concentreren op strategische vraagstukken waarbij wij senior executives helpen om de richting van hun bedrijf te bepalen. Zo heb ik geholpen bij het adviseren van een vooraanstaande winkelketen over hun transitie van offline naar online.”

“Parthenon-EY is het kantoor voor jou als je op zoek bent naar een strategie consulting boutique, no-nonsense cultuur en korte afwisselende projecten.”