Hay Group | Werken bij

Hay Group Nederland is geen partner van Consultancy.nl, het profiel is niet geactiveerd.

Een carrière bij Hay Group bestaat vooral uit professionele loopbaanstappen. Die loopbaanstappen liggen uiteraard ook buiten ons kantoor: in onze internationale teams of bij andere kantoren van Hay Group.

Je team is je thuisbasis. Wil je je binnen één of meerdere expertises verder ontwikkelen, dan zijn daar alle mogelijkheden voor aanwezig. De organisatie is niet erg hiërarchisch. De status van partners is anders dan bij andere bureaus. Een partner heeft niet per definitie managementrol maar kan ook een deskundige op een bepaald adviesgebied zijn.

De open sfeer en het vragen en geven van feedback bevordert het leerklimaat van onze organisatie. Je kunt rekenen op veel aandacht voor ontwikkeling zowel bij de inzet voor projecten als in de vorm van coaching, intervisie en training.
Je werkt nooit alleen aan opdrachten en nooit aan een enkel project. In de praktijk blijkt dit van grote waarde voor de ontwikkeling van mensen. Je krijgt een brede kijk op een grote diversiteit van vraagstukken.
De omvang en organisatie van het Benelux-cluster zorgt voor brede functies. Je betrokkenheid biedt de mogelijkheid om met andere zaken bezig te zijn bij Hay Group.

Binnen Business Support is er een grote diversiteit aan functies. Die functies zijn vaak specialistisch waardoor carrièremogelijkheden veelal een verbreding van bestaande functies inhoudt. Je hebt een autonome rol van waaruit je kan meewerken aan verbetering van de kwaliteit voor de klant en verbetering van de productiviteit van consultants.

Hay Group | Nieuws