Flatland | Werken bij

Visueel denken is dé verandervaardigheid van de toekomst!

Ons team groeit snel en we hebben de ambitie om onze positie als internationale visual consultancy nog verder te versterken. Visuals zijn hét middel waarmee wij van Flatland verandering teweegbrengen. We faciliteren inspirerende sessies waarin we co-creatie inzetten om een groep mensen een gedeeld beeld te laten vormen. Tekeningen en andere visuele werkvormen zorgen ervoor dat verschillende perspectieven tot hun recht komen in plaats van dat ze een obstakel vormen. Zo bouwen we aan échte samenwerking en draagvlak.

Wat we doen heeft een positieve impact!

In de strategie-en activatie-projecten waarin we werken, maken we een grote impact bij onze klanten. Een visuele metafoor zorgt voor een levendig gesprek, de discussies worden scherper, en de beelden die we maken verspreiden zich als een lopend vuurtje. Het blijft bijzonder om te zien hoe je bij mensen inzicht kan vergroten met scherpe geest, een marker en een whiteboard. Maar daar houdt het niet op! Wij dagen de organisaties waarmee we werken uit om met ons impact te maken op de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Onze ambitie: aan al deze wereldverbeterende doelen een bijdrage leveren met onze skills.

Wordt deel van een divers, inspirerend team!

Hoewel we diverse achtergronden hebben zoals bedrijfskunde, rechten, industrieel ontwerpen, kunstacademie, psychologie, hebben we allemaal visueel denken in ons DNA.
De sfeer is inspirerend en collegiaal, met veel aandacht voor ontwikkeling en een gezonde werk - privé balans. Met regelmaat hebben we internationale teamopdrachten, team trips en gezellige teamuitjes.

Dat gaat op dit moment natuurlijk even anders dan normaal, maar ook hierin zijn we creatief!

Zin om mee te doen? Kijk hier of er een actuele vacature is of solliciteer via de open sollicitatie!

Flatland | Nieuws