Exilo | Werken bij

Exilo is een jong en dynamisch boutique adviesbureau dat werkt voor en met de publieke sector. Wij bedienen gemeenten, provincies, ministerie, maar ook not-for-profit organisaties als onderwijs- en zorginstellingen.

Exilo telt vier eigenaren die allemaal afkomstig zijn van een Big4 kantoor. Erik, Ricardo en Rogier hebben een achtergrond in de accountancy en Laudy een achtergrond in de consultancy. Samen delen we de passie voor de publieke sector. We werken vanuit de visie: “Als onze opdracht afgerond is, zijn onze opdrachtgevers geholpen en kunnen zij zelfstandig hun organisatie verder vormgeven zonder dat ze afhankelijk van ons zijn geworden.”. Deze visie spreekt opdrachtgevers aan en zorgt voor een brede portefeuille aan adviesopdrachten.

Kom jij Exilo versterken?

We zoeken daarom finance professionals die opereren op het snijvlak van finance, control en bedrijfsvoering. We bieden daarvoor een uitstekende beloning , uitstekende arbeidsvoorwaarden en de vrijheid die hoort bij een professional, maar vooral: leuk en relevant werk bij opdrachtgevers in de publieke sector. Zowel een dienstverband als inzet als zelfstandig professional is bespreekbaar.  

Welk profiel zoeken we?

Het profiel van de professional die we zoeken is flexibel, maar één ding staat voorop: je deelt onze passie voor de publieke sector. Je zet je kennis en ervaring in om onze opdrachtgevers vanuit de bedrijfsvoering te ondersteunen bij het realiseren van hun maatschappelijke doelen. Daarnaast is het uiteraard fijn als je een financiële achtergrond hebt (bijvoorbeeld een opleiding accountancy, (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of bestuurskunde met affiniteit voor financiën) en minimaal 2 jaar praktijkervaring bij een organisatie in de publieke sector (dat kan bijvoorbeeld ook indirect als consultant of accountant zijn geweest). Verder ben je ambitieus, ondernemend, analytisch sterk en heb je gevoel voor de politieke omgeving waarin je soms opereert.

Word jij hier enthousiast van en herken je jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Erik Koster via 06 – 11 40 26 21 of erik@exilo.nl.

Exilo | Nieuws