Bostec | Werken bij

Wij geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. Jij ook?

Kijk jij verder dan je neus lang is en ga je op zoek naar de ‘vraag-achter-de-vraag’ van onze opdrachtgevers? Zie jij kansen om naast een beter (financieel) resultaat voor je opdrachtgever, ook de medewerkers die daadwerkelijk gaan werken volgens een nieuwe werkwijze, met anders ingerichte processen en tools, oprecht blij te maken? Dan pas jij bij ons!

Over Bostec

Bostec is de organisatie waar je elkaar kunt aanspreken, waar verwacht wordt dat je pro-actief meedenkt over de dag van morgen (én overmorgen!) en waar je veel vrijheid hebt om, naast je opdracht bij de klant, interne projecten op te pakken. Werken bij Bostec betekent dat jij zelf aan het roer staat van jouw carrière. We geven je veel vrijheden om dit zelf vorm te geven!

Onze core business is het uitvoeren van mooie projecten bij grote en kleine opdrachtgevers in de mobiliteit, zorg en industrie. Bij onze projecten kijken wij altijd naar de relatie tussen proces, technologie en organisatie. Wij zijn er om onze opdrachtgevers het beste advies te geven, zodat zij de best mogelijke keuze kunnen maken. Naast het geven van advies, ondersteunen we klanten ook bij het implementeren van oplossingen en pakken we het stuk projectmanagement op. Hoe we dit doen? Dat lees je in de Bostec way of working.

Uitgangspunten

  • Een passie hebben voor het continue verbeteren van bedrijfsprocessen
  • Zich helemaal kunnen inleven in het werkveld en de beleving van de klant
  • Pro-actief meedenken en écht samenwerken met de klant én met Bostec collega’s
  • Denken in kansen en mogelijkheden 

Herken jij jezelf en krijg je een goed gevoel bij ons? Kijk dan snel naar onze vacatures of stuur een open solicitatie! 

Ps. Als je een kijkje hebt genomen op onze site heb je al door dat Bostec onderdeel is van VINCI Energies (met prachtige projecten over de hele wereld) en Axians. Vandaar dat je naar de URL www.werkenbijaxians.nl wordt geleid. Je solliciteert nog steeds bij ons, Bostec.

Bostec | Nieuws