Bostec

Met de snelheid van vandaag de dag sta je als organisatie, voor je gevoel, al snel stil. Alles lijkt beter en sneller te kunnen. Wij geloven dat dit binnen elke organisatie haalbaar is. Met data gedreven procesoptimalisatie, ketenintegratie en digitale transformatie helpen wij de klant verder. Veel verder.

Kernactiviteiten

 • Consultancy
 • Innovatie- en verandermanagement
 • Programma- en projectmanagement
 • Implementatiemanagement
 • Proces- en informatiemanagement
 • Interim management

Segmenten waarin wij werkzaam zijn

 • Mobiliteit
  Binnen de mobiliteit richten wij ons op lucht- en zeehavens, verkeer en vervoer over weg, water en rail én openbaar vervoer. Wij helpen zowel overheden als private partijen om de doorstroming van passagiers en goederen te optimaliseren met advies- en projectmanagement op het snijvlak van proces, techniek en organisatie.
 • Industrie
  Wij richten ons op logistiek, in het bijzonder in de maak- en food & beverage industrie. We helpen organisaties om de processen te optimaliseren én te digitaliseren. Daarbij kijken we naar het samenspel tussen processen, organisatie en techniek. Zo creëren we samen oplossingen om klanten beter te bedienen.
 • Gezondheidszorg
  Binnen de zorg (zowel de Care als de Cure en de Spoedeisende Zorg) hebben wij een concreet doel voor ogen, namelijk de zorg stapje voor stapje beter maken. Dit doen we door zorgprocessen te optimaliseren, zodat zorgverleners hun patiënten en cliënten de best mogelijke zorg kunnen bieden.

We geven inzicht in procesverbeteringen én wat die kunnen opleveren. De klant krijgt ons objectieve advies, waarna hij of zij je keuze maakt. En als de klant dat wil, helpen we graag bij de implementatie. Het gevoel, dat het beter kan, maken we samen realiteit. Dit doen wij al meer dan 25 jaar.

Een greep uit onze opdrachtgevers: Schiphol, Maersk, GVB, RET, Ambulancezorg, Moolenaar, BASF, HDW, Teleplan, Carglass, DVNutrition, Sims Lifecycle Services, Sekisui, Ommelander Ziekenhuis, Rijnstate-, Gelre-, Haga-, Maasstad- en Alrijne Ziekenhuis, Curamare, Baalderborg Groep, St Maartenskliniek, de Bascule en Marente.

Bostec en VINCI

Bostec is onderdeel van VINCI Energies, een wereldspeler en echte netwerkorganisatie. Zo werken we veel samen met andere bedrijfsonderdelen, zoals Actemium, Axians, Omexom, Verkerk en Koning & Hartman. Hierdoor hebben we toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van industriële & logistieke automatisering en ICT.

We investeren continue in kennis van onze mensen. Door de ervaring, kennis en unieke manier van werken van Bostec te bundelen met de kracht van de mensen in organisaties, realiseren we samen met de klant de gewenste doelen. In onze aanpak zijn vaak elementen terug te vinden uit Lean Thinking, Theory of Constraints, Six Sigma, Scrum, ITIL, PrinceII en/of IPMA.

Bostec | Nieuws