Bostec

Met de snelheid van vandaag de dag sta je als organisatie, voor je gevoel, al snel stil. Alles lijkt beter en sneller te kunnen. Wij geloven dat dit binnen elke organisatie haalbaar is. Met data gedreven procesoptimalisatie, ketenintegratie en digitale transformatie helpen wij de klant verder. Veel verder.

Kernactiviteiten

 • Consultancy
 • Innovatie- en verandermanagement
 • Programma- en projectmanagement
 • Implementatiemanagement
 • Proces- en informatiemanagement
 • Interim management

Segmenten waarin wij werkzaam zijn

 • Mobiliteit
  Binnen de mobiliteit richten wij ons op lucht- en zeehavens, verkeer en vervoer over weg, water en rail én openbaar vervoer. Wij helpen zowel overheden als private partijen om de doorstroming van passagiers en goederen te optimaliseren met advies- en projectmanagement op het snijvlak van proces, techniek en organisatie.
 • Industrie
  Wij richten ons op logistiek, in het bijzonder in de maak- en food & beverage industrie. We helpen organisaties om de processen te optimaliseren én te digitaliseren. Daarbij kijken we naar het samenspel tussen processen, organisatie en techniek. Zo creëren we samen oplossingen om klanten beter te bedienen.
 • Gezondheidszorg
  Binnen de zorg (zowel de Care als de Cure en de Spoedeisende Zorg) hebben wij een concreet doel voor ogen, namelijk de zorg stapje voor stapje beter maken. Dit doen we door zorgprocessen te optimaliseren, zodat zorgverleners hun patiënten en cliënten de best mogelijke zorg kunnen bieden.

We geven inzicht in procesverbeteringen én wat die kunnen opleveren. De klant krijgt ons objectieve advies, waarna hij of zij je keuze maakt. En als de klant dat wil, helpen we graag bij de implementatie. Het gevoel, dat het beter kan, maken we samen realiteit. Dit doen wij al meer dan 25 jaar.

Een greep uit onze opdrachtgevers: Schiphol, Maersk, GVB, RET, Ambulancezorg, Moolenaar, BASF, HDW, Teleplan, Carglass, DVNutrition, Sims Lifecycle Services, Sekisui, Ommelander Ziekenhuis, Rijnstate-, Gelre-, Haga-, Maasstad- en Alrijne Ziekenhuis, Curamare, Baalderborg Groep, St Maartenskliniek, de Bascule en Marente.

Bostec en Arlande

Bostec is sinds 2023 onderdeel van management- en adviesbureau Arlande. Het gezamenlijke team bestaat uit circa 75 consultants. Arlande en Bostec zijn beiden gespecialiseerd in advies, project- en verandermanagement. Bostec heeft daarnaast uitgebreide expertise in procesoptimalisatie, ketenintegratie, datagedreven werken en digitale transformatie. Arlande biedt juist jarenlange expertise in interimmanagement en agile werken. Zo vullen we elkaar aan. Tezamen bedienen we vijf marktsectoren: overheid, onderwijs, industrie, mobiliteit en zorg. We hebben de ambitie om optimale samenwerking te realiseren met een duidelijk doel: een robuuste organisatie en uitmuntende resultaten voor onze klanten.

Bostec | Nieuws