Anjani Kalika versterkt Bostec vanuit zusterbedrijf Axians

01 februari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Bostec Management & Consultancy heeft zijn team versterkt met Anjani Kalika, die de ‘interne’ overstap maakt vanuit Axians.

Zowel Bostec als Axians is onderdeel van het wereldwijde, beursgenoteerde VINCI Energies. Axians richt zich op IT-dienstverlening, terwijl Bostec zich bezighoudt met organisatieadvies en projectmanagement.

Anjani startte haar loopbaan als Young Professional bij Axians en rondde het tweejarig opleidingsprogramma succesvol af. Daarna werkte ze aan verschillende sales- en marketingactiviteiten.

Anjani Kalika, Consultant bij Bostec

Met een achtergrond in de gezondheidswetenschappen ging Anjani samen met haar begeleider aan de slag om het zorgdomein toe te voegen aan het portfolio van Axians. Ze speelde een rol bij de ontwikkeling van nieuwe proposities gericht op de zorg en coördineerde samenwerking tussen de verschillende onderdelen binnen het VINCI-netwerk.

“Nadat we de beoogde nieuwe klanten in het zorgdomein hadden gerealiseerd, wilde ik mij gaan ontwikkelen op het consultingvlak. Gelukkig was dat mogelijk. Ik heb veel meegelopen en samengewerkt met onze businessanalisten en zo aan uiteenlopende trajecten meegewerkt”, legt Anjani uit.

In het afgelopen jaar werkte Anjani samen met collega’s aan verschillende “mooie opdrachten” gericht op procesoptimalisatie en digitalisering. Dit sterkte haar in haar keuze om een loopbaan in consulting te volgen. De stap naar Bostec was dan ook “heel logisch”, geeft ze aan.

“Ik kende Bostec al vanuit eerdere samenwerkingen en vond de focus die zij hebben heel goed aansluiten op mijn eigen ambities. De verbinding tussen digitalisering, mens en organisatie die hier bij elk project gemaakt wordt spreekt mij heel erg aan.”

Als Consultant bij Bostec verwacht Anjani nog veel te kunnen groeien en ontwikkelen. Ze staat te trappelen om ervaring op te doen in de sectoren industrie en mobiliteit. “Ik zie het als een kans om van elkaar te leren. Ik kan zeker leren in de andere sectoren, maar kan direct waarde toevoegen door mijn kennis vanuit de zorg en mijn ervaring met digitaliseringsprojecten.”