BlinkLane Consulting | Werken bij

Onze cultuur

BlinkLane is een leidende consultancy organisatie, gefocust op organisatietransformatie in een digitaal tijdperk. Wij streven naar een significante en betekenisvolle impact op organisaties en de maatschappij.

Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving en een informele structuur. Je werkt vaak samen met andere adviseurs in een team aan uitdagende verbeteringsprojecten bij organisaties, bijvoorbeeld op het gebied van digitale transformatie, innovatie of het opschalen van Agile. Je maakt bij ons deel uit van een gemotiveerd en hecht team, met een open en vriendschappelijke sfeer. We hechten veel waarde aan jouw kennis en expertise en je krijgt ruimte voor eigen initiatieven. Gedrevenheid, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijk voor ons en we stimuleren dus jouw groei.

Jouw profiel

Wij zoeken teamspelers met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder ben je als adviseur betrokken, gedreven en bereid verantwoordelijkheden op je te nemen. Vaardigheden en attitude zijn bij BlinkLane dan ook belangrijker dan initiële kennis.

Verder heb je een universitaire studie afgerond (masters) en affiniteit met IT. Daarnaast beschik je over analytische en oplossingsgerichte vaardigheden, kun je helder en logisch redeneren en heb je een ondernemende instelling. Samen met ons zie je het als uitdaging onze klanten te helpen met onderwerpen die ertoe doen en ervoor te zorgen dat technologie een aantoonbare en duurzame bijdrage levert aan de gehele organisatie. Wij doen dat niet alleen, maar vooral samen met onze klanten. Wij zijn daarom continu op zoek naar de beste mensen: enthousiaste en gedreven professionals die op zoek zijn naar uitdaging, naar een werkomgeving waarbinnen veel ruimte gecreëerd wordt voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Mocht je nog vragen hebben over een mogelijke rol bij BlinkLane, neem dan contact met ons op.

BlinkLane Consulting | Nieuws