Atos Consulting | Werken bij

De consultants van Atos Consulting hebben een brede visie op de markt, volgen innovaties en nieuwe ontwikkelingen op de voet en bieden aantoonbare toegevoegde waarde aan klanten, zijn betrokken, deskundig en op samenwerking gericht. Kortom: onze consultants zijn echte teamspelers, werken in projectteams nauw samen met de klant, zijn goed op de hoogte van vraagstukken en behoeften van klanten en ondersteunen hen met advies.

Onze consultants zijn Atos’ belangrijkste ambassadeurs en bepalen het niveau van onze dienstverlening. Atos Consulting stelt dan ook hoge eisen aan haar medewerkers om te waarborgen dat wij kwalitatief hoogwaardige diensten blijven verlenen. In onze organisatie stimuleren we elkaar om voortdurend het beste uit onszelf te halen, het blikveld te verruimen en kennis en vaardigheden te vergroten.

Onze consultants kunnen zich zowel persoonlijk als binnen hun vakgebied ontwikkelen, waardoor zij excelleren tijdens de uitvoering van opdrachten. Daarnaast wordt er gewerkt men aan uitdagende (internationale) projecten en is er ruimschoots de mogelijkheid talenten te ontplooien. Door regelmatig van opdracht te wisselen, trainingen te volgen en gebruik te maken van verschillende leervormen worden onze consultants in de gelegenheid gesteld om zich voortdurend te ontwikkelen. Het trainingsaanbod voor de consultants beweegt mee met de trends en ontwikkelingen binnen Atos en in de markt. Zo is er jaarlijks overleg met de kennisexperts binnen de practices over de gewenste expertises en wordt het trainingsportfolio daarop (her)ingericht. Zo borgen we dat het opleidingsaanbod van Atos Consulting blijvend aansluit bij de behoeften van de consultants en de markt.

Atos Consulting | Nieuws