Accenture | Werken bij

Kom werken bij Accenture en sluit je aan bij een bedrijf met een merk en reputatie van wereldklasse en wereldwijd actief. We zijn gericht op het helpen van onze klanten, het ontwikkelen van onze mensen en het bijdragen aan gemeenschap en maatschappij. We nemen onze verantwoordelijkheden voor de toekomst en de planeet serieus. We nemen de beste mensen aan, benutten ons wereldwijde netwerk, en zorgen er voor dat alles wat we doen - wordt gedaan met integriteit, versterkt door onze zes kernwaarden: 

  • Stewardship: Voldoen aan onze verplichting om een beter, sterker en duurzamer bedrijf op te bouwen voor toekomstige generaties, het merk Accenture te beschermen, onze beloftes aan belanghebbenden na te komen, onze mensen opleiden en helpen om de gemeenschap en het milieu continu te verbeteren.
  • Best People: Het aantrekken, opleiden en behouden van het beste talent voor ons bedrijf, onze mensen steeds uitdagen, de mouwen opstropen en deze houding uitstralen binnen een omgeving die samenwerken bevorderd en waarin mensen elkaar helpen.
  • Client Value Creation: Klanten in staat stellen om ‘high-performance businesses’ te worden en langdurige relaties opbouwen door toegankelijk en relevant te zijn en consistente waarde te leveren.
  • One Global Network: De kracht van wereldwijde inzichten, relaties, samenwerking en leren gebruiken om uitzonderlijke diensten aan klanten te leveren, ongeacht waar zij zakendoen.
  • Respect for the Individual: Diversiteit en unieke bijdragen waarderen, een vertrouwende, open en inclusieve omgeving bevorderen en iedere persoon behandelen op een manier waarin de waarden van Accenture worden uitgedragen.
  • Integrity: Onbuigzame ethische principes aanhouden, eerlijk zijn en vertrouwen inboezemen door te zeggen waar wij voor staan, waarbij we doen wat we zeggen en verantwoordelijkheid nemen voor onze acties.

Onze mensen maken het verschil, daartom ligt er voortdurend focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Met de CliftonStrengths | Gallup methode als startpunt - proberen we er samen voor te zorgen dat je gemotiveerd en betrokken bent én blijft - en met veel plezier werkt.

Accenture heeft klanten binnen alle industrieën en over de hele wereld, waardoor je veel industrie- en specialisaties ontwikkeld. Of je nu werkt aan een grote digitale transformatie bij een wereldwijde klant, of meerdere Design Thinking workshops faciliteerd - als onderdeel van een change management traject: je vindt het bij Accenture. Bekijk een aantal van onze projecten hier of ga direct naar www.werkenbijaccenture.nl voor onze vacatures.

Accenture | Nieuws