Digital

Help ’s werelds meest toonaangevende merken en overheden hun digitale krachten optimaal in te zetten. Help ze groeien en zie hun business transformeren. Breng innovatie naar een hoger plan met jouw skills op het gebied van digitale marketing, mobility en analytics. Door je digitale en technologische vaardigheden in te zetten, zorg je voor betere ervaringen voor de klanten van onze opdrachtgevers. Door met deze technologieën en klanten te werken, krijg je alle mogelijkheden om te groeien in je carrière.

Met behulp van alle kennis en ervaring van Accenture creëer je nieuwe, grensverleggende oplossingen en implementeer je transformerende strategieën bij klanten. Maak échte impact, want  we helpen maar liefst acht retailklanten die behoren tot de top 10 van wereldwijde retailers en wel negen banken uit de wereldwijde top 10. Verder behoren alle toptienspelers in consumer electronics, telecom en farmacie tot ons portfolio.

Om net zulke gevarieerde diensten te leveren als de variatie aan klanten, is er een breed scala aan carrières binnen Accenture Digital. Door de omvang, scope en de ondernemende drive zijn jouw mogelijkheden om te leren en te groeien eindeloos. We belonen je voor je werk en stellen je in staat je kennis en vaardigheden verder uit te bouwen. Onder meer de uitdagende projecten voor onze klanten en met op maat gemaakte trainingen blijf je ontwikkelen om zo continu actuele marktvragen, ontwikkelingen en trends te adresseren. Meer informatie over Accenture Digital: www.werkenbijaccenture.nl/businessarea/digital