Operations

Van accountants en verpleegkundigen tot marketeers en economen: Accenture Operations neemt de beste mensen aan, geeft hen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en biedt talloze mogelijkheden voor een mooie carrière.

Sluit je aan bij de ruim 57.000 professionals van Accenture Operations en maak deel uit van de grootste en meest diverse groep van specialisten ter wereld. Je maakt deel uit van een team dat wereldwijd het verschil maakt bij klanten door processen op slimme wijze te verbeteren, nieuwe wegen te ontdekken, door nieuwe technologieën toe te passen en door intelligente platforms te bouwen. Door onze uitgebreide ervaring in business operations binnen alle belangrijke branches en bedrijfsprocessen biedt werken bij Accenture je de mogelijkheid om je vaardigheden optimaal te ontwikkelen en inzicht te verkrijgen in praktisch iedere branche en elk bedrijfsproces. 

Als je bij Accenture Operations aan de slag gaat, ga je een integrale rol spelen in het sturen van onze Operations-strategie. En we hebben een rol voor iedere stap in je carrière. Je levert high performance aan onze klanten, terwijl je vaardigheden opbouwt in operational excellence, service quality management, communicatie en op het gebied van klantrelaties. Je krijgt ook alle mogelijkheden om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren, evenals de vaardigheden die nodig zijn in jouw specifieke rol. Kortom, we helpen jou te excelleren als expert en continu te ontwikkelen.

Bekijk onze projecten, vacature en mensen op www.werkenbijaccenture.nl/businessarea/operations