Technology

Ben jij er klaar voor om complexe technologische problemen van ‘s wereld grootste bedrijven en overheden op te lossen?

Bij Accenture werven we de beste mensen en helpen we hen nog beter te worden. De omvang van onze mogelijkheden en klantopdrachten gecombineerd met de unieke manier waarop we innoveren, opereren en waarde leveren - bieden jou de mogelijkheid om je vaardigheden snel te verbeteren.

Ook lever jij een bijdrage aan de laatste trends op technologisch vlak; je profiteert van ons wereldwijde netwerk en onze cultuur die gericht is op samenwerking. Zo bouw jij jouw technische, functionele en sectorspecifieke kennis en vaardigheden verder uit.

Accenture Technology biedt vele carrièrepaden die gericht zijn op verschillende technologie platformen en branchespecifieke vaardigheden. Je krijgt de kans om je vaardigheden en expertise toe te passen en te ontwikkelen in een aantal gebieden, zoals: Application Services, Technology Strategy & Ecosystem, Accenture Software en Technology Global Delivery voor ons Global Delivery Network. Nieuwsgierig naar het werk en onze mensen en vacatures? Check dan www.werkenbijaccenture.nl/businessarea/technology