Consultancy

Bij Accenture Consulting ontwerpen en leveren we end-to-end oplossingen voor toonaangevende bedrijven over de hele wereld. Deze bedrijven rekenen op Accenture om kwaliteit te kunnen leveren aan stakeholders en klanten.

Elke dag werk je samen met professionals vanuit de verschillende afdelingen van de organisatie; strategy, consulting, digital, technology, security en operations, om zo de meest toonaangevende bedrijven ter wereld te helpen transformeren en onze klanten te helpen met het behalen van hun doelen. Je bouwt relevante en betekenisvolle relaties op met zowel collega’s als cliënten.

Daarnaast doe je een breed scala aan ervaringen op. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende soorten opdrachten uit te voeren. Dat kan in je thuismarkt, maar ook in alle wereldsteden.

Accenture Consulting bedient wereldwijd klanten in meer dan 40 industrieën. Door ons te richten op specifieke industrieën, hebben we gedegen kennis van de specifieke kwesties die daar spelen. Zo kunnen we industriespecifieke innovatie en op maat gemaakte oplossingen leveren aan onze klanten.

Omdat ons klantenbestand het volledige scala aan industrieën beslaat, zijn er verschillende carrièrepaden op het gebied van consulting mogelijk. Je krijgt bij Accenture de kans om je te specialiseren en te verdiepen in jouw industrie, om op deze manier de skills te ontwikkelen die ook in de toekomst van pas komen.

Kom bij ons werken en help mee met het transformeren van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld, meer info op www.werkenbijaccenture.nl/businessarea/consulting