Deltek

Adres- en contactgegevens van Deltek. Neem contact op met Deltek via telefoon of email.
Deltek - Contact | Consultancy.nl

Deltek | Contact

Adres- en contactgegevens van Deltek:
Papendorpseweg 99
3528 BJ Utrecht
Telefoon: 030 743 0014

Deltek - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Deltek: een overzicht van Deltek nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Deltek | Consultancy.nl

Deltek

Met het hoofdkantoor in Herndon, Virginia, en meer dan 2.500 werknemers wereldwijd, is Deltek een toonaangevende wereldwijde leverancier van enterprise resource planning (ERP) software en ICT-oplossingen voor zakelijke dienstverleners en andere bedrijven die werken op projectbasis.

Wij leveren vatbare inzichten die onze klanten in staat stellen hun business potentie te ontsluiten. In meer dan 80 landen wereldwijd vertrouwen 22.000 organisaties en miljoenen gebruikers op Deltek om kansen te onderzoeken en te identificeren, nieuwe opdrachten te winnen, talent te werven en te ontwikkelen, middelen te optimaliseren, processen te stroomlijnen en meer winstgevende projecten af te leveren.

Een selectie uit ons klantenbestand:

- Vier van de vijf grootste wereldwijde Accountancy- en Adviesorganisaties
- De drie grootste Marketing en Communications spelers ter wereld
- 100% van de Engineering News Record Top 10 Design Firms
- 80% van de Engineering News Record Top 500 Design Firms
- 99% van de Top 100 Federal Contractors
- Ongeveer 80% van de 2009 ZweigWhite Top 200 fastest-growing Architecture, Engineering and Environmental consulting firms

Waarom Deltek?

We zijn geen generalistische ERP-leverancier. Wij zijn een strategische partner voor onze klanten, en leveren verbeterde productiviteit en winst door middel van sectorspecifieke oplossingen die zijn toegespitst op de behoeftes van bedrijven die werken op projectbasis. We focussen ons voor de volle 100% op de zakelijke dienstverlening, en onze oplossingen vormen het bewijs van onze expertise en kennis van uw sector en wat uw bedrijf nodig heeft.

Deltek levert het inzicht, de duidelijkheid, en de controle die u nodig heeft om uw bedrijf een stap vooruit te brengen.

Bedrijfsinformatie van Deltek: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Deltek op Consultancy.nl.
Deltek - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Deltek | Bedrijfsinformatie

Deltek Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Deltek op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Deltek - Social Media | Consultancy.nl

Deltek | Social Media

Deltek Internationaal

Werken bij Deltek: Kom meer te weten over een carrière bij Deltek en ontdek hoe het is om voor Deltek te werken.
Deltek - Werken bij | Consultancy.nl

Deltek | Werken bij

Bij Deltek helpen onze producten en oplossingen onze klanten met waardevolle inzichten – “Know More. Do More.” Maar, wist je ook dat onze bedrijfscultuur werknemers aanmoedigt “to Be More”? Deltek helpt zijn werknemers om succesvoller, actiever en flexibeler te worden en om beter samen te werken.

Betrokken bij onze werknemers
Onze meer dan 2.500 werknemers wereldwijd hebben toegang tot uitgebreide carrièremogelijkheden, toonaangevende arbeidsvoorwaarden, en een breed welzijnsprogramma.

Betrokken bij onze klanten
Onze werknemers streven er naar om de best passende, meest innovatieve oplossingen te vinden die het meest bijdragen aan het succes van onze klanten.

Betrokken bij onze samenleving
Deltek werknemers spenderen tijd en middelen aan nastrevenswaardige doelen, waaronder de Year Up organisatie en de Leukemia & Lymphoma Society.

Carrièredoelen

Als groeiend bedrijf, betreden wij enthousiast nieuwe markten en zijn constant onze aanwezigheid wereldwijd aan het uitbreiden. We bieden jou graag unieke posities en uitstekende ontwikkelingskansen aan om ervoor te zorgen dat jouw carrièredoelen gerealiseerd worden.

LAMP en LEAD, de toonaangevende ontwikkelingsprogramma’s waar wij mee werken, voorzien werknemers van de kennis en vaardigheden die zij nodig hebben om de volgende stap in hun carrière te maken.

Deltek is een Equal Opportunity / Affirmative Action werkgever. Alle gekwalificeerde sollicitanten worden meegenomen in het selectieproces zonder aandacht voor ras, huiskleur, geloofsovertuigingen, geslacht, nationaliteit en afkomst, lichamelijke of verstandelijke beperkingen.

Deltek - Werken bij | Consultancy.nl

Deltek |