Deltek

Met het hoofdkantoor in Herndon, Virginia, en meer dan 2.500 werknemers wereldwijd, is Deltek een toonaangevende wereldwijde leverancier van enterprise resource planning (ERP) software en ICT-oplossingen voor zakelijke dienstverleners en andere bedrijven die werken op projectbasis.

Wij leveren vatbare inzichten die onze klanten in staat stellen hun business potentie te ontsluiten. In meer dan 80 landen wereldwijd vertrouwen 22.000 organisaties en miljoenen gebruikers op Deltek om kansen te onderzoeken en te identificeren, nieuwe opdrachten te winnen, talent te werven en te ontwikkelen, middelen te optimaliseren, processen te stroomlijnen en meer winstgevende projecten af te leveren.

Een selectie uit ons klantenbestand:

- Vier van de vijf grootste wereldwijde Accountancy- en Adviesorganisaties
- De drie grootste Marketing en Communications spelers ter wereld
- 100% van de Engineering News Record Top 10 Design Firms
- 80% van de Engineering News Record Top 500 Design Firms
- 99% van de Top 100 Federal Contractors
- Ongeveer 80% van de 2009 ZweigWhite Top 200 fastest-growing Architecture, Engineering and Environmental consulting firms

Waarom Deltek?

We zijn geen generalistische ERP-leverancier. Wij zijn een strategische partner voor onze klanten, en leveren verbeterde productiviteit en winst door middel van sectorspecifieke oplossingen die zijn toegespitst op de behoeftes van bedrijven die werken op projectbasis. We focussen ons voor de volle 100% op de zakelijke dienstverlening, en onze oplossingen vormen het bewijs van onze expertise en kennis van uw sector en wat uw bedrijf nodig heeft.

Deltek levert het inzicht, de duidelijkheid, en de controle die u nodig heeft om uw bedrijf een stap vooruit te brengen.

Deltek | Nieuws