Feedback Rewind

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€325,-
Duur
4 uur
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
Professionals
PE Punten
Geen
Taal
Nederlands

Wat houdt deze training precies in?

Feedback is een onderdeel van ons dagelijks leven. Gevraagd of ongevraagd.  Op de werkvloer en/of in ons persoonlijke leven. Feedback is er altijd. De vraag is alleen: staan we altijd open voor deze feedback? Gunnen we onszelf de groei? Of leggen we de feedback naast ons neer omdat we het niet herkennen of niet willen erkennen?

Met de Feedback Rewind training krijg je inzicht in feedback en hoe je het praktisch kunt toepassen. Pak deze kans om jezelf te ontdekken en de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke groei. 

De Feedback Rewind training richt zich op zowel feedback geven als op feedback ontvangen. De training is een mix van veel oefenen in de praktijk, momenten van reflectie en theoretische verdieping over weerstand die feedback nu eenmaal oproept.

Wij spoelen tijdens de training de film terug waarbij de deelnemers inzicht krijgen in hun eigen feedbackproces. Daarbinnen kijken we samen met de deelnemers naar de boodschap, de emotie en de weerstand. Waar komt je weerstand vandaan? En belangrijker nog: wat kun je eraan doen?

Door bewust om te gaan met feedback geven en ontvangen, leidt dit niet alleen tot persoonlijke groei, maar draagt het bij aan team- en organisatieontwikkeling.

Leerdoelen en toegevoegde waarde

Deze training is niet alleen maar een theoretische oefening. Via interactieve werkvormen passen we de theorie toe op jouw eigen situaties uit de praktijk. Dit zorgt voor herkenbaarheid en duurzame ontwikkeling, waardoor je de nieuwe skills meteen in de praktijk kunt brengen - zowel op de werkvloer als in je privéleven. Klaar om direct resultaten te boeken? 

Na de training ben je in staat om:

  • Het theoretische aspect van feedback uit te leggen aan anderen;
  • Jouw eigen feedbackproces te herkennen en erkennen
  • Constructief feedback te geven;
  • Feedback te vragen en ontvangen;
  • Om te gaan met verschillende feedbacksituaties;

Wanneer is deze training voor jou?

Deze  training is ideaal als je binnen je team of organisatie merkt dat constructieve feedback ontbreekt of niet effectief is en als je wilt leren hoe je constructief feedback kunt geven. Ook als je zelf meer wilt begrijpen over feedback ontvangen en hoe je deze kunt omzetten naar persoonlijke groei, dan zit je hier goed.

De training wordt aangepast aan jouw specifieke situatie en behoefte. 
Ctree Academy biedt jou de persoonlijke aandacht en begeleiding die je verdient. Onze trainers staan dagelijks in het werkveld en weten als geen ander de praktijk naar de theorie te vertalen. Na de training houdt het niet op. Je wordt onderdeel van onze community en ook na de training kan je bij onze experts en je mede-trainees terecht met je vragen!

Data & locatie.

Deze training wordt op dit moment alleen als in-company training aangeboden. Zo kunnen we de training het beste aanpassen op jouw organisatie. 

Wat kost de training?

De prijs voor deze sessie is € 325,- (Excl. Btw.) per persoon.

Wat krijg je van ons?

  • Een interactieve training van 4 uur;
  • Levenslang plezier;
  • De tools om je eigen feedbackmechanismen te analyseren en te verbeteren;
  • Een Feedback Rewind handout;
  • Een certificaat van deelname.

Vragen?

Nienke Kuipers
Bureau coördinator
academy@ctree.nl
+31 6 26 48 07 89

Inschrijven

Algemene informatie

Aanbieder: Ctree

Type: Training

Kosten: €325,-

Duur: 4 uur

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

PE Punten: Geen

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Procesmanagement

Meer opleidingen in Procesmanagement

Meer opleidingen van Ctree

Meer opleidingen van Ctree