Leidinggeven op afstand

Aanbieder
UPD
Type
Training
Kosten
€1.395,-
Duur
2 dagen
Aantal deelnemers
-
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands / Engels

We werken allemaal steeds meer vanuit andere locaties dan op kantoor. Hybride werken – waarin werken op afstand wordt gecombineerd met werken vanuit kantoor – is de nieuwe standaard.
Werken op afstand stelt leidinggevenden dan ook voor een scala aan nieuwe uitdagingen. Leidinggeven op afstand vereist andere vaardigheden. Tijdens deze opleiding reiken wij je de handvatten aan om hier succesvol in te zijn.

Voor wie is de ze opleiding?

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor managers, leidinggevenden, teamcoaches, project managers die teams (bege)leiden op afstand. Het programma is gericht op leiders die geloven in een coachende vorm van leidinggeven, waarbij de ontwikkeling van medewerkers en het team een belangrijk onderdeel is van de werkzaamheden. De opleiding is toepasbaar voor leiders van teams van vrijwel iedere grootte; van 1-2 medewerkers tot business units.

Wat kun je na afloop van de opleiding Leiddingeven op afstand?

Na afloop van deze opleiding kun je als leidinggevende ook op afstand jouw team effectief begeleiden. Je kunt de structuren, samenwerkingsvormen, teambuilding en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling aanpassen aan de werkvorm van jouw team. Of dat nu helemaal remote is, of een hybride werkvorm is.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €1.395,-

Duur: 2 dagen

Aantal deelnemers: -

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands / Engels

Meer opleidingen in Management

Meer opleidingen in Management

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.