Agile Leiderschap

Aanbieder
UPD
Type
Training
Kosten
€1.995,-
Duur
5 dagen
Aantal deelnemers
-
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands / Engels

We leven in een tijd van verandering, zowel op het gebied van technologie als van de maatschappij. Hoe ga jij als leider of manager zorgen dat jouw organisatie sneller, beter en effectiever inspeelt op de wensen van de klant? Hoe zorg je dat de doelen worden bereikt door het lerende vermogen van de organisatie te vergroten? Daar gaat onze driedaagse opleiding Agile Leiderschap over.

Voor wie is deze opleiding?

Deze training is speciaal voor leiders die handvatten zoeken hoe zij bij kunnen dragen aan de ontwikkeling naar een wendbare organisatie. Voor alle deelnemers geldt dat het handig is enige kennis te hebben van Agile en Scrum. Hiervoor kan het verstandig zijn om eerste de Agile en Scrum basics opleiding te volgen. De meeste deelnemers hebben daarbij al ervaring als leidinggevende. Ook voor organisaties en coaches die al ervaring hebben met Lean en zoeken naar de combinatie met Agile is dit een geschikte opleiding.

Wat kun je na afloop van de Agile Leiderschap opleiding?

In een wendbare ‘Agile’ organisatie zijn rollen als Scrum Master en Product Owner heel gebruikelijk. Met de introductie van deze rollen wordt inhoud en proces bewust gescheiden en met focus in één rol belegd.

Dat betekent niet dat jouw rol als manager en leider is uitgespeeld. Integendeel, want jij bent namelijk essentieel in het beweging krijgen van de ontwikkeling van de personen in deze rollen en de teams waar zij onderdeel van uitmaken. Jij stimuleert de ontwikkeling van individu, teams en organisatie om eigenaarschap te nemen in de verandering van de werkcontext.
In de Agile Leiderschapsopleiding leer je te acteren op de bovenstroom én vooral op de onderstroom. Je krijgt inzicht in jezelf, in de waarde en kern van Agile organisaties en gaat veranderprocessen beter begrijpen.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €1.995,-

Duur: 5 dagen

Aantal deelnemers: -

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands / Engels

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD