De volgende stap in leiderschap

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€1.795,-
Duur
2 dagen
Aantal deelnemers
max. 30 deelnemers
Doelgroep
Leidinggevenden
Taal
Nederlands

“Leiderschap gaat over invloed uitoefenen. Dit kun je leren en steeds verder ontwikkelen. Theorie, praktijk en verhalen zullen elkaar afwisselen. Je leert meer bereiken met minder moeite!”

Leiderschap is meer dan ooit in beweging. Daardoor lijken vertrouwde routines vandaag de dag minder goed te werken voor het succesvol aansturen en beïnvloeden van mensen. Dit stelt veel leiders, zoals bestuurders, managers en ook coördinatoren van grote teams, voor de vraag hoe men meer waarde kan toevoegen en goede resultaten kan behalen met minder moeite. Het antwoord ligt in het vergroten van je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap.

Een masterclass van onschatbare waarde

Geniet van de inspirerende masterclass ‘De volgende stap in leiderschap’, waarover je nog ongetwijfeld jaren zult napraten. Laat je door Prof. Dr. Gabriël Anthonio en gastspreker Prof.
Dr. Freek Peters meenemen naar de volgende stap in je leiderschapsreis; jouw persoonlijke ontwikkeling. Want invloed uitoefenen op een ander, begint bij jezelf. Met waardering voor wat je hebt bereikt en tegelijk zicht op wat er morgen beter kan. Tijdens de masterclass laten we ons inspireren door filosofische, psychologische en sociologische inzichten. Middels inspiratievolle films en praktijkvoorbeelden worden er rijke levenslessen gedeeld. Ook maken we gebruik van een unieke, vernieuwende tool om het eigen leidersgedrag te ijken: ‘het mengpaneel van contextueel leiderschap’. Veel ingrediënten dus waarmee je als deelnemer ook ter plekke de aan de slag zal gaan.

Doelgroep

De masterclass wordt exclusief georganiseerd voor leidinggevenden met minimaal 5 jaar ervaring, zoals bestuurders, managers maar ook coördinatoren van grote teams.
Het aantal plaatsen is beperkt (max. 30 deelnemers) voor meer diepgang en een vertrouwelijke en open sfeer.

Programma

Galan Groep - De volgende stap in leiderschap

Locatie & kosten

De masterclass vindt plaats in het comfortabele Hotel de Sterrenberg in Otterlo.
De kosten voor deze exclusieve tweedaagse masterclass zijn € 1.795,-. Dit is exclusief BTW en inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner, en materialen. Je vertrekt bovendien met een boekenpakket vol inspiratie, een unieke handgemaakte TalkingStick en een certificaat van deelname.

Mocht de masterclass vanwege Covid geen doorgang kunnen vinden dan kunnen deelnemers gebruik maken van een andere datum in de toekomst.

Meld je nu aan!

Algemene informatie

Aanbieder: Galan Groep

Type: Training

Kosten: €1.795,-

Duur: 2 dagen

Aantal deelnemers: max. 30 deelnemers

Doelgroep: Leidinggevenden

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Management

Meer opleidingen in Management

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.