Hospitality als mindset

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€2.950,-
Duur
5 deep dive sessies
Aantal deelnemers
20
Doelgroep
Professionals die 'hospitality' verder willen ontwikkelen of uitrollen.
Taal
Nederlands

Hospitality proef je terug in alle aspecten van een organisatie. Het samenspel van omgeving, dienstverlening en gedrag zorgt voor een positief gevoel. Gasten en medewerkers voelen zich welkom. En dat zorgt voor blije en bevlogen medewerkers en tevreden en loyale klanten. Hospitality en beleving zijn dan ook dé ingrediënten waarmee de werk-, maar ook de zorg- en de leeromgeving zich kunnen profileren en onderscheiden. Het tastbaar maken van hospitality is voor veel (facilitaire) organisaties nog niet zo eenvoudig. Hoe kun je hospitality als organisatie betekenis geven en je er blijvend mee onderscheiden?

Speciaal voor professionals die ‘hospitality’ verder willen ontwikkelen of uitrollen organiseren wij een hospitality course. In deze course nemen we je mee in de wereld van hospitality, van visievorming tot en met borging. We prikkelen inhoudelijk en laten je diverse hospitality concepten ervaren op locaties als de Summum lounge, Alliander en de Verspillingsfabriek. Met de nieuwste inzichten, inspirerende concepten, uitdagende opdrachten en praktische tools creëer je in de vier sessies een hospitality portfolio voor je eigen organisatie.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de course.

Voor meer informatie over onze Hospitality course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer (s.brouwer@hospitality-group.nl / 033 – 462 55 55).

Deelname
Inschrijven voor de course kan tot uiterlijk 1 november 2018. Het aantal deelnemers is gemaximeerd op dertig. De kosten voor de volledige Hospitality Course bedragen € 2.950,- per deelnemer, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group behoudt het recht het programma of onderdelen of locaties te wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Voorwaarden
Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk 1 november 2018 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 1 en 6 november 2018 ontvangt u 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering na 6 november 2018 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door te belasten en vindt geen restitutie plaats. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk.

Algemene informatie

Aanbieder: Hospitality Group

Type: Training

Kosten: €2.950,-

Duur: 5 deep dive sessies

Aantal deelnemers: 20

Doelgroep: Professionals die 'hospitality' verder willen ontwikkelen of uitrollen.

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Facility Management

Meer opleidingen in Facility Management

Meer opleidingen van Hospitality Group

Meer opleidingen van Hospitality Group