Hospitality als mindset

Hospitality Group

Algemene informatie

Aanbieder: Hospitality Group

Type: Training

Kosten: €3.150,-

Duur: 5 deep dive sessies

Doelgroep: Professionals die 'hospitality' verder willen ontwikkelen of uitrollen.

Taal: Nederlands

Hospitality proef je terug in alle aspecten van een organisatie. Het samenspel van omgeving, dienstverlening en gedrag zorgt voor een positief gevoel. Gasten en medewerkers voelen zich welkom. En dat zorgt voor blije en bevlogen medewerkers en tevreden en loyale klanten. Hospitality en beleving zijn dan ook dé ingrediënten waarmee de werk-, maar ook de zorg- en de leeromgeving zich kunnen profileren en onderscheiden. Het tastbaar maken van hospitality is voor veel (facilitaire) organisaties nog niet zo eenvoudig. Hoe kun je hospitality als organisatie betekenis geven en je er blijvend mee onderscheiden?

Speciaal voor professionals die ‘hospitality’ verder willen ontwikkelen of uitrollen organiseren wij een hospitality course. In deze course nemen we je mee in de wereld van hospitality, van visievorming tot en met borging. We prikkelen inhoudelijk en laten je diverse hospitality concepten ervaren op locaties als de Summum lounge, Circl, het circulair paviljoen en de verspillingsfabriek. Met de nieuwste inzichten, inspirerende concepten, uitdagende opdrachten en praktische tools creëer je in de vijf sessies een hospitality portfolio voor je eigen organisatie.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de course.

Deelname

Inschrijven voor de course kan tot uiterlijk 20 september 2017. Het aantal deelnemers is gemaximeerd op dertig. De kosten voor de volledige Hospitality Course bedragen € 3.150,- per deelnemer, exclusief btw. Het programma is met veel aandacht samengesteld. Hospitality Group behoudt het recht het programma op onderdelen of locaties te wijzigen mochten wij hier door omstandigheden toe genoodzaakt zijn.

Voorwaarden

Deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Annulering is tot uiterlijk 14 september 2017 kosteloos mogelijk. Bij annulering tussen 14 en 27 september 2017 ontvangt u 50% van de deelnamekosten retour. Bij annulering na 27 september 2017 zijn wij genoodzaakt volledige deelnamekosten door te belasten en vindt geen restitutie plaats. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk.

Benchmark Hospitality

Als deelnemer aan de course kun je met een korting van € 1.000 ook meedoen aan onze Benchmark Hospitality. Klik hier voor meer informatie. Stuur een mail naar marketing@hospitality-group.nl om gebruik te maken van de korting.

Algemene informatie

Aanbieder: Hospitality Group

Type: Training

Kosten: €3.150,-

Duur: 5 deep dive sessies

Doelgroep: Professionals die 'hospitality' verder willen ontwikkelen of uitrollen.

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Facility Management

Meer opleidingen in Facility Management

Meer opleidingen van Hospitality Group

Meer opleidingen van Hospitality Group

Meer opleidingen

Opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.