Essentials in Consulting and Change

Aanbieder
Type
Executive
Kosten
€12.250,-
Duur
320 uur
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
Professionals
PE Punten
107
Taal
Nederlands

Een Build your own Academy track

Bij veel professionals groeit gaandeweg de behoefte aan meer fundament onder hun advieswerk. Zij willen hun adviesvaardigheden verstevigen. Hun intuïtie koppelen aan methodes en instrumenten. Goed leren schakelen in adviesstijlen en rollen. En kunnen terugvallen op organisatie- en veranderkundige kennis. Herkent u dit? Essentials in Consulting and Change biedt wat u als adviseur in de kern succesvol maakt.

Essentials in Consulting and Change maakt deel uit van onze Build your own Academy. Daarbij bent ú degene die het tempo, de volgorde en het startmoment bepaalt. Deze track speciaal bedoeld voor wie organisatiebreed adviseert, of juist vanuit een specialisme als ICT, HRM of communicatie. In uw tempo, op uw moment

De onderdelen
Essentials in Consulting and Change bestaat uit een combinatie van:

  • 4 workshops
  • 2 themadagen
  • intervisie
  • individuele coaching 

Flexibele opbouw
Door de modulaire opbouw biedt deze track maximale flexibiliteit. U kunt de workshops volgen in de volgorde en op de momenten die u het beste uitkomen. U ontvangt een certificaat van deelname als u binnen 24 maanden na de start alle elementen heeft gevolgd. Juist omdat u in workshopgroepen van wisselende samenstelling stapt, ontwikkelt u een breed en waardevol netwerk van vakgenoten.

Workshops
Dit zijn de workshops die u volgt: 

Intervisie en themadagen
Naast deze workshops volgt u een intensief intervisietraject. We stellen zorgvuldig een intervisiegroep van vakgenoten samen die tijdens het leertraject uw ‘thuisbasis’ vormt. De intervisiegroep biedt inspiratie en denkt met u mee over uw vraagstukken. Sioo begeleidt de intervisiebijeenkomsten – vier in totaal.

Met uw intervisiegroep volgt u ook twee themadagen:

  • Organisatiediagnose
  • Interveniëren

Individuele begeleiding
Sioo staat bekend om de inspirerende manier van begeleiden in leerprocessen. U start de track met een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake gaan we uitgebreid met u in gesprek over uw leerdoelen, vraagstukken, praktijksituaties en ambities. Gedurende de gehele track wordt u begeleid door een intervisiedocent en coach. Zij dagen u uit tot stevige reflectie. Met een persoonlijk dossier houdt u tussentijds uw bevindingen en reflecties vast. 

Afronding
De academy rondt u af in een eindgesprek met uw coach. We staan stil bij de ontwikkeling die u heeft doorgemaakt. We halen gezamenlijk het net op, bekijken de vangst en blikken vooruit naar kansen in de toekomst.

Algemene informatie

Aanbieder: Sioo

Type: Executive

Kosten: €12.250,-

Duur: 320 uur

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

PE Punten: 107

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Adviseren

Meer opleidingen in Adviseren

Meer opleidingen van Sioo

Meer opleidingen van Sioo

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.