Leiderschap in de techniek

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€2.495,-
Duur
3 dagen
Startdatum - Locatie
17 oktober 2024 - Kamerik - UT
Aantal deelnemers
8 deelnemers
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands

Ben jij leider in een technische sector en geloof jij dat jij meer uit jezelf kunt halen, meld je dan nu aan voor ons 3-daags leiderschapsprogramma: “Leiderschap in de techniek” dat van start gaat vanaf 16 april.

In technische sectoren krijgen mensen niet altijd de aandacht die ze verdienen. De aandacht ligt veelal bij de technische inhoud en kennis, terwijl jij als leider nog zoveel meer in je hebt. Leiderschap is bepalend voor waar bedrijven naartoe gaan, hoe bedrijven zich ontwikkelen en voor het resultaat dat een bedrijf behaalt. Kan jij je voorstellen wat er gebeurt als jij je als leider persoonlijk gaat ontwikkelen? Of als de leiders in jouw organisatie zich persoonlijk verder gaan ontwikkelen? Inderdaad, het bedrijf zal meegroeien! Ben jij klaar om de volgende stap in die ontwikkeling te zetten en wil jij meer informatie? Bel Tjardo op +31633907066 of meld je direct aan.

Critical Minds - Leiderschap in techniek

De Critical Minds aanpak

De werkwijze die wij hanteren is gebaseerd op de filosofie van Critical Minds: Het verschil maken door jezelf te zijn. Dit passen wij al 10 jaar dagelijks toe in de praktijk. Wij weten als geen ander dat dit een uitdaging kan zijn. Onze lessen hebben het programma gevormd: wij gebruiken bekende theorieën en bespreken en oefenen deze aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de groep. Aansluitend ondersteunen wij je in het vertalen van de opgedane inzichten naar concrete plannen om jouw doelen te behalen.

Door een persoonlijk intake en check out gesprek zijn wij er van overtuigd dat het programma het meeste oplevert. In het intakegesprek zullen we met jou onderzoeken wie jij bent als leider, wat jouw doelen zijn als leider en waar jouw ontwikkel behoefte ligt als leider. Dit staat centraal in de oefeningen die jij tijdens het programma uitvoert. Tijdens het check out gesprek reflecteren wij met jou op wat jij allemaal geleerd hebt en helpen we je met nazorg om dit voor jou in de toekomst goed te borgen.

Het programma

Om onze kennis en ervaring op dit gebied niet alleen in het veld te delen, maar deze ook beschikbaar te stellen voor een ieder die wil ontwikkelen, hebben we vanuit de Critical Minds Academy het programma “Leiderschap in de techniek” ontwikkeld.

Het is een programma voor leidinggevenden in de technische sector die vanuit zichzelf het verschil willen maken. We hebben een 3-daags programma ontwikkeld waarin jij als leider centraal staat in verschillende contexten. In het kort betekent dit dat we je:

  • leren jezelf te ontwikkelen
  • leren anderen te laten ontwikkelen
  • leren jouw organisatiedoelen te bereiken

Eerstvolgend traject

Intake gesprek (1,5 uur) in week 12 – 15
Dag 1: Wie ik ben als leider – 16 april 2024
Dag 2: Hoe leid ik als leider – 16 mei 2024
Dag 3: Jouw doelen halen als leider – 13 juni 2024
Nagesprek (1,5 uur) in week 29 – 31

Najaar traject

Intake gesprek (1,5 uur) in week 38 – 41
Dag 1: Wie ik ben als leider – 17 oktober 2024
Dag 2: Hoe leid ik als leider – 14 november 2024
Dag 3: Jouw doelen halen als leider – 12 december 2024
Nagesprek (1,5 uur) in week 51 – 02

Tijdens het intakegesprek onderzoeken we met elkaar wie jij als leider bent, wat jouw doelen zijn als leider en waar jouw ontwikkel behoefte ligt als leider. Dit is de basis om met focus aan jouw traject te beginnen, zodat je er het maximale uit haalt.

Investering: € 2.495,- excl btw inclusief lunch
Max groepsgrootte: 8 personen

Aanmeldingsformulier training ‘Leiderschap in de techniek’

Algemene informatie

Aanbieder: Critical Minds

Type: Training

Kosten: €2.495,-

Duur: 3 dagen

Startdatum - Locatie
  • 17 oktober 2024 - Kamerik - UT

Aantal deelnemers: 8 deelnemers

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Adviseren

Meer opleidingen in Adviseren

Meer opleidingen van Critical Minds

Meer opleidingen van Critical Minds