Critical Minds

Overal werken mensen aan een gezamenlijk doel. Met z’n allen komen er dan de mooiste resultaten tot stand. Aldus de ideale wereld. Projecten gaan namelijk ook wel eens een verkeerde kant op en dat heeft direct invloed op de doorlooptijd. Op zo’n moment kunnen Critical Minds je helpen om het weer recht te trekken. Hoe? Dat is elke keer anders, want alle projecten en organisaties zijn nu eenmaal uniek. 

Doorlooptijd verkorten

Iedereen heeft op een bepaald moment behoefte aan iemand van buiten. Die jou en je team meehelpt. Met een frisse blik en de motivatie om het project of proces snel (weer) op de rit te krijgen. Door slimme focus op het verkorten van de doorlooptijd kosten projecten minder tijd en geld. En werkt iedereen weer met plezier samen. Critical Minds vinden altijd een oplossing. Gegarandeerd.

Projecten, processen en samenwerking

Critical Minds zoeken snel hun weg omdat ze van nature nieuwsgierig, eerlijk en kritisch zijn. Ze zitten vol energie en steken direct de handen uit de mouwen. Van boardroom tot werkvloer. Ze schrijven geen dikke rapporten; ze delen kennis en hun ervaringen uit de praktijk. Critical Minds helpen bij projecten, processen en samenwerking. Anders gezegd: ze gaan samen met jou het avontuur aan.

Onze aanpak

Critical Minds hebben bewezen en zelf ontwikkelde methodes bij zich om het maximale uit jouw project en organisatie te halen en doorlooptijden flink te verkorten. Wat wij uit deze toolbox halen is bij elk project anders en gaat altijd in overleg met jou. Wij gaan als interimmer, als adviseur en/of als trainer aan de slag. Voor elke opdracht is er dus een andere aanpak. Want geen probleem is hetzelfde.

De toolbox

Elke organisatie en project is uniek, dus Critical Minds lopen nooit binnen met dé oplossing op zak. Wel hebben wij een (denkbeeldige) toolbox bij ons, gevuld met bestaande en zelf ontwikkelde methodieken. Deze gebruiken we als bouwstenen voor een krachtige en effectieve maatwerkoplossing. Of het nou een interim oplossing, advies of training is.

Critical Minds | Nieuws