Critical Minds | Werken bij

Je hebt het misschien al gelezen: wij verkopen geen product of dienst, we verkopen Critical Minds. Een Critical Mind (m/v) is slim, ondernemend, avontuurlijk, eigenwijs en eerlijk. Wij zijn denkers die doen – en andersom. Wij doen dingen vaak anders dan anders. Niet om het anders doen, maar gewoon omdat dat vaak beter werkt. Herken jij je hierin en ben je WO of HBO afgestudeerd, met een affiniteit voor techniek en bovengemiddelde interesse in bedrijfskundige aspecten? Dan is Critical Minds wellicht iets voor jou!

Ben jij een Critical Mind? Doe de test!

Anders dan anders

Critical Minds zeggen nooit van tevoren hoe ze iets gaan aanpakken. Ze kijken eerst goed rond en leggen dan, dankzij een toolbox met methodieken, een plan neer dat gegarandeerd werkt. Let wel: dat doen ze altijd samen met het team van de opdrachtgever. Ze gaan niet alleen op een kamertje zitten en dikke rapporten schrijven. Het zijn namelijk Critical Minds, en geen consultants.

Eigen opdracht

Als Critical Mind zorg je dat organisaties en projecten optimaal presteren. Je hebt altijd je eigen opdracht en geeft je eigen project vorm. Met jouw kennis, het team van de opdrachtgever en hun wensen en eisen in het achterhoofd.

Continu groeien

Een Critical Mind: je bent het of je bent het niet. Ook een Critical Mind ontwikkelt zichzelf echter continu én snel, daar zorgen we wel voor. In de eerste jaren neem je een kijkje in verschillende organisaties en doe je afwisselende projecten. We hebben een groep van ervaren trainers die ons – dus ook jou – coachen en trainen op professioneel en persoonlijk vlak.

Meedenken

Bij Critical Minds ben je geen gewone werknemer. Vanaf het tweede jaar onderneem je met het hele team en samen behaal je successen voor opdrachtgevers. De wereld is een speelveld vol kansen en ons kantoor is dan ook niet anders. Regelmatig bespreken we samen de strategie van Critical Minds als onderneming. Waar zien we kansen en wat doen we daarmee? Denk vooral mee en zeg wat je denkt. En wat denk je nu? Ben jij een Critical Mind? Zo ja, laat dan van je horen!

Bekijk de vacatures.

Critical Minds | Nieuws