Vintura, PinkRoccade en KPN sluiten samenwerking

13 juni 2001 Consultancy.nl

Management consulting bureau Vintura heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met ICT bedrijven PinkRoccade en KPN.

De adviesbureaus gaan samenwerken op het gebied van e-businessoplossingen en willen één aanspreekpunt vormen voor opdrachtgevers. De drie partners gaan gezamenlijk een e-businessplatform leveren aan klanten tegen een vaste prijs. Het platform omhelst een internettoegang, housing, hosting, systeembeheer en applicatiebeheer.

Business group with hands together

Vintura, een niche adviesbureau uit Baarn, verzorgt de strategische aspecten van e-commerce en e-businessoplossingen. Daarnaast richt het adviesbureau zich vooral op het pre-sales traject – Vintura profileert zich als consultant op het vlak van e-business-strategieën en de daarbij behorende bedrijfsprocessen. PinkRoccade en KPN richten zich op de implementatie en onderhoud van de oplossing. IT consulting bureau PinkRoccade brengt zijn kennis en ervaring in op het gebied van systeemintegratie. ICT dienstverlener levert de Application Service Providing (ASP) diensten.

Nieuws

Meer nieuws over