PwC en Eurogroup Consulting op Energie Forum 2011

23 november 2011 Consultancy.nl

Op woensdag 30 november en donderdag 1 december vindt het Nationaal Energie Forum 2011, het grootste zakelijke event in Nederland specifiek gericht op de energiebranche. Het Nationaal Energie Forum 2011 vindt dit jaar plaats in het Kurhaus Hotel in Scheveningen. Adviesbureaus PwC en Eurogroup Consulting zijn verbonden als sponsor en leveren een inhoudelijke bijdrage aan het event.

Tijdens het 2-daagse event worden verschillende presentaties en workshops verzorgd voor bezoekers, bestaande uit topmanagement en specialisten werkzaam in de energiesector. Paul Nillesen, Partner bij PwC, geeft op dag 1 een presentatite de energiemarkt (pre-seminar). Tijdens de 2de dag van het Nationaal Energie Forum organiseert Jeroen Kruijd, Climate Change Leader bij PwC, de workshop 'CO2 reductie: De Low Carbon Challenge Index'. Tevens zullen Pieter Schavemaker (Eurogroup Consulting) en Paul Boonekamp (APX-ENDEX) in een workshop de bezoekers bijpraten over hoe de electriciteitsmarkt er nu uit ziet en het er in de toekomst uit zal komen te zien. Naast hun visie is er tijd ingepland om dieper in te gaan op het onderwerp en om vragen te stellen.

Over de adviseurs

  • Pieter Schavemaker houdt zich binnen Eurogroup Consulting voornamelijk bezig met projecten in de energie sector. Daarnaast is hij co-auteur van het boek electrical power systems essentials.
  • Jeroen Kruijd is Principal Manager bij de Sustainability & Climate Change Servicesgroep van PwC. Hij coordineert het Carbon Disclosure Project bij PwC in Nederland en is expert in op het gebied van luchtvaart en emissiehandel.
  • Paul Nillesen is partner bij PwC en richt zich op de Energy & Utilities praktijk.

Nieuws

Meer nieuws over