Jeroen Visscher van Atos Consulting naar Turner

06 januari 2008 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Jeroen Visscher heeft de overstap gemaakt van Atos Consulting (voormalig KPMG Consulting) naar adviesbureau Turner. Bij Turner zal hij zich bezighouden met performance management en verandervraagstukken in het Onderwijs.

Over Jeroen Visscher

Jeroen Visscher heeft voor Turner gewerkt als management consultant bij Ernst & Young en Atos Consulting. Jeroen heeft veel ervaring in het vakgebied Performance Management. Hij gaf advies aan organisaties als ABN Amro, Generali, Akzo Nobel, Philips, Vitens, Loodswezen, Rijkswaterstaat en de Hogeschool van Amsterdam. Jeroen heeft Bedrijfs Informatie Technologie gestudeerd aan de Universiteit Twente.

Jeroen heeft meerdere publicaties over Performance Management op zijn naam staan en is auteur van het boek “Winst!- Prestaties verbeteren met behulp van de Balanced Scorecard” waarin prestatiemanagement wordt toegepast in de voetbalsector. Hij analyseerde voor BNR Nieuwsradio de prestaties van het Nederlands Elftal tijdens het EK voetbal 2008.

Over Turner

Turner is een adviesbureau dat zich richt op de implementatie van strategie. Het adviesbureau heeft circa 50 adviseurs in dienst en is gevestigd in Leusden.