First Consulting sluit samenwerking met Consultancy.nl

26 april 2011 Consultancy.nl

First Consulting is een jonge snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie dat zich richt op de energiesector. First Consulting is in 2006 opgericht door 5 adviseurs na een afsplitsing van een Big 5 adviesbureau en is inmiddels gegroeid tot circa 50 medewerkers.

Paul ten Haaf, adviseur bij First Consulting, over de samenwerking: "First Consulting is sinds de oprichting vijf jaar geleden snel gegroeid. First Consulting heeft een unieke positionering in de Nederlandse markt omdat het een adviesbureau is dat zich specifiek richt op de energiesector. Vanuit onze ervaring in de energiesector en inhoudelijke expertise zijn we geleidelijk ook bezig met het uitbreiden naar aanverwante sectoren. Door onze ambitieuze groeitargets in de komende jaren zijn we op zoek naar versterking van ons team van consultants/professionals. De samenwerking met Consultancy.nl zal bijdragen aan het invullen van onze wervingsbehoefte".

Consultancy.nl mede-oprichter Larry Zeenny over de samenwerking: "First Consulting was op zoek naar mogelijkheden om zich verder te profileren op online en social media kanalen. Door content van First Consulting te presenteren op onze consulting websites - Consultancy.nl en dochter platform TheConsultancyGroup.nl - verwachten we First Consulting de komende jaren te ondersteunen op het gebied van marketing, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment".

Over First Consulting

First Consulting is een jonge snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie met een focus op de energiesector. Het adviesbureau onderscheidt zich in de markt door een combinatie van inhoudelijke proceskennis, systeemkennis en operationele daadkracht. First Consulting heeft circa 50 adviseurs in dienst en werkt aan projecten in het hele land.

Over Consultancy.nl

Consultancy.nl is het online platform voor de adviesbranche. Consultancy.nl is in augustus 2009 gelanceerd en werkt samen met meer dan 50 gerenommeerde strategy, management, ICT en financial advisory adviesbureaus op het gebied van marketing, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Nieuws