Elmo Olieslagers consultant bij Double Effect

02 april 2005 Consultancy.nl

Elmo Olieslagers (1980) is per april 2005 gestart bij financiële sector adviesbureau Double Effect. Olieslagers heeft onlangs zijn studie aan Nyenrode Business Universiteit afgerond.

Over Elmo Olieslagers

Elmo Olieslagers heeft een MSc. General Management behaald aan de Nyenrode Business Universiteit. Na zijn studie is hij meteen in dienst getreden bij Double Effect. Tijdens zijn dienstverband bij Double Effect heeft Elmo nog een MSc. behaald in Financial Management en een MSC. in Business Valuation - beide aan de TiasNimbas Business School.

Over Double Effect

Double Effect is een management consulting bureau dat zich richt op de financiële sector. Double Effect adviseert en begeleidt klanten met veranderingsprocessen - haar aanpak onderscheidt zich door organisatie, processen, techniek en mensen met elkaar te verbinden. Banken, verzekeraars en asset managers behoren tot de vaste klantenkring van het adviesbureau. Double Effect is in 2003 opgericht door Pablo van den Bosch en Bas Heijnen, is gevestigd in Amsterdam en heeft anno 2010 circa 50 adviseurs in dienst.

Nieuws

Meer nieuws over