Mario van Vliet Managing Partner van Deloitte Consulting

03 januari 2009 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Mario van Vliet, de huidige General Manager van Capgemini Consulting Nederland, heeft per januari 2009 de overstap gemaakt naar Deloitte Consulting. Bij de adviestak van Deloitte wordt hij Managing Partner en verantwoordelijk voor ruim 650 consultants in Nederland.

Mario van Vliet was sinds 1 februari 2008 de General Manager van Capgemini Consulting, nadat hij Charles de Monchy opvolgde die destijds directeur Management Development van Capgemini Continental Europe and Asia Pacific (CEA) werd. Inmiddels is Charles de Monchy Managing Partner van BearingPoint.

Mario van Vliet werkte ruim 14 jaar voor Capgemini Consulting en Ernst & Young Consulting (voor de overname door Capgemini). De afgelopen jaren was hij onder meer practicemanager en global leader van de Supply Chain Management tak. Voor zijn periode bij Capgemini Consulting/Ernst & Young werkte hij in verschillende managementfuncties voor Unilever en Shell. Van Vliet is als bijzonder hoogleraar verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Over Mario van Vliet

Mario van Vliet studeerde en promoveerde in de mathematische besliskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij werkte als financieel-economisch manager bij Unilever, als information & computing manager bij Shell en als partner bij Capgemini Consulting. Sinds 2009 is Mario verbonden aan Deloitte, als managing partner van Deloitte Consulting. Daarnaast is Mario van Vliet hoogleraar 'Management van softwareprojecten'  aan de Radboud Universiteit Nijmegen, lid van de Raad van Toezicht en Advies van Nederland Distributieland (NDL) en recent door het blad FEM Business uitgeroepen tot één van de 25 meest invloedrijke consultants in het Nederlandse bedrijfsleven.