Giel Beelen op bezoek bij Haute Equipe in Haarlem

21 december 2014 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

DJ Giel Beelen was gisteren aanwezig bij ‘Frederikspark Komt In Actie’, dat door Haute Equipe en Heule Makelaardij georganiseerd werd om geld in te zamelen voor Serious Request 2014. Frans Lustermans, de directeur van het adviesbureau, gaf Beelen een rondleiding.

3FM zamelt al voor het elfde jaar op rij geld in voor projecten van het Rode Kruis. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld, opdat zij opgevangen worden en de nodige steun krijgen om een nieuw leven op te kunnen bouwen. Naast de activiteiten die in het Glazen Huis plaatsvinden worden er door het hele land acties gevoerd waarbij de behaalde inkomsten aan Serious Request gedoneerd worden.

3FM Serious Request 2014

Rondleiding
Ook het Haarlemse adviesbureau Haute Equipe heeft een steentje bijgedragen aan het goede doel, en organiseerde op zaterdag 20 december samen met buurman Heule Makelaardij het evenement ‘Frederikspark Komt In Actie’. Lustermans nam Beelen mee voor een rondleiding van de activiteitendag en toonde hem muziek makende kinderen die geld inzamelden voor het goede doel, en de rommelmarkt en schaatsbaan. Daarnaast proefde de DJ rode wijn bij de wijnproefwedstrijd onder begeleiding van twee vinologen, zag hij een miniatuur van een ‘glazen huis’ op enkele honderden euro’s getaxeerd worden bij de kunsttaxatie (met taxateurs Aad Aanhane en Willem de Winter – bekend van het TV-programma Tussen Kunst en Kitsch), en liep hij onderweg naar de DJ booth van Hardwell langs kinderen die geschminkt werden.  Verder werd op het evenement ambachtelijke koek en zopie verkocht en verzorgde Urban Touch de muziek. Alle activiteiten vonden plaats in en rondom Villa Zocher, Frederikspark 1 te Haarlem: het kantoor van Haute Equipe.

“Het is zo gaaf om te zien, de hele stad in rep en roer. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, dat er zoveel aan de hand in mijn stadje,” zegt Beelen in reactie op ‘Frederikspark Komt In Actie’.

 

Mooie bedragen
In totaal is er tijdens ‘Frederikspark Komt In Actie’ €1.368 opgehaald, en werd via die actiepagina van Haute Equipe online nog eens €2.720 binnengehaald. Daarnaast is de DJ booth van Hardwell geveild voor het goede doel, wat nog eens €4.000 opleverde. Eerder dit jaar organiseerde Haute Equipe, tevens in samenwerking met de buurman, een WK-poule, waarbij €700 opgehaald werd.